Astro Astrologia zodiilor

Barbatul in zodia Gemeni, cuceritorul zodiacului


In cazul Gemenilor, nu poate fi vorba de stabilitatea care caracterizeaza barbatul din zodia Taurului. Din fericire pentru cei din jurul tau si din nefericire pentru tine personal. Cum majoritatea dintre noi am fost educati sa respingem poligamia va va fi mai greu s-o practicati. De asemenea, este posibil sa va laudati cu numeroase aventuri insa de actionat veti actiona mai putin. Oricum, in multe cazuri ceea ce va stimuleaza cel mai puternic atunci cand sunteti in plina expeditie de cucerire a unei femei este sa vorbiti. Cu aceasta putere de seductie beneficiati, prin urmare, de un avantaj serios fata de ceilalti. Caracterul tau cerebral atenueaza insa intru catva flacara pasiunii.

S-ar putea ca prietenii sa nu aiba incredere in tine daca ajung sa va cunoasca indeaproape. Mai ales daca se intampla ca vreunul dintre ei sa va prezinte noua sa iubita, nu o sa stai prea mult pe ganduri si vei folosi vorbe dulci pentru a-i rapi inima frumoasei in dauna amicului tau. Dar nu-i neaparat vina ta daca sunteti o persoana interesanta. Va sta in fire sa va purtati curtenitor cu oamenii, chiar fara sa propuneti acest lucru. Aveti grija, puteti starni gelozia partenerei fie si numai purtand o simpla conversatie cu o alta femeie.

Nu va fi intotdeauna usor pentru femeia pe care o curtati sa afle daca intentiile tale sunt cu adevarat sincere sau daca nu-i vorba decat de un joc. Dupa ce ajungeti sa va cunoasteti foarte bine partenera, veti avea chef de noi cuceriri. Totusi, e posibil sa reuseasca sa puna mana pe tine asa incat sa ramaneti mai mult timp impreuna si chiar sa va petreceti o mare parte din viata alaturi. Dar va fi greu pentru ea. In primul rand, va trebui sa-si alunge sentimentul de gelozie, iar in al doilea rand sa dea dovada de un simt dezvoltat al valorilor intelectuale. Atunci, relatia ar putea inflori. Ipostaza de tata va fi una foarte dificila pentru tine. Nu aveti a va teme de nimic in ceea ce priveste cresterea copiilor; veti fi probabil un model demn de urmat si un foarte bun profesor pentru ei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu