Astro Citeste viitorul

Ati incerca sa stabiliti data optima a nuntii apeland la astrologie?

Ati incerca sa stabiliti data optima a nuntii apeland la astrologie?Romanii sunt inca un popor superstitios oricat de mult ar incerca sa ascunda acest lucru si, nu de putine ori, cu totii incercam sa ne ferim discret de pisica neagra, de executarea unor activitati casnice in zilele sfinte sau de persoanele cu sprancene impreunate care ne-ar putea deochia. Nunta la romani isi are si ea superstitiile sale diverse, iar una dintre acestea a ramas si dorinta mirilor de a stabili data acestui eveniment special intr-un moment cat mai favorabil pentru viitorul cuplului.

Astrologia ne poate ajuta mult din acest punct de vedere, al gasirii unei perioade foarte propice savarsirii nuntii, existand o serie de planete cu influente pozitive pentru destinul cuplului, care isi manifesta prezenta mai pregnant in anumite momente, dar si planete nefaste, de care e bine sa te feresti si pe care e recomandat sa nu le provoci stabilind ca data a nuntii exact momentul in care acestea isi exercita influenta asupra vietii pamantenilor.

Venus este prin excelenta una dintre planetele cu rol pozitiv pentru buna evolutie a unui proaspat cuplu de indragostiti, fiind foarte bine daca acestia isi pot programa nunta intr-un moment al anului cand aceasta planeta este puternica si neamenintata de nici o alta configuratie astrala. Venus in Taur, de exemplu, sau Venus in Balanta ori in Pesti sunt perioade marcate de armonie si de bun augur pentru destinul cuplului. Venus in miscare retrograda este insa de evitat deoarece cam asa va evolua si armonia in cuplu, de la bine inspre rau si de la pasiune inspre cenusa uitarii.

Mercur in miscare retrograda de asemenea poate pune mari probleme nu doar pentru evolutia buna a unei casnicii, dar si pentru o serie de alte probleme ale vietii de zi cu zi si de aceea nu e recomandat sub nici o forma sa se programeze o nunta in asemenea momente nefaste. La fel de rau pot sta lucrurile si in cazul cand Luna se afla in Scorpion sau in Capricorn, acestea fiind prin definitie perioade nefaste pentru orice fel de inceputuri sau planuri de viitor. Intre luna noua si luna plina insa se poate incheia o casatorie cu conditia ca bineinteles planetele sa nu se afle intr-o configuratie nefasta.

Foarte importanta pentru stabilirea datei unei casatorii va fi si alegerea momentului propice cand Soarele si Luna se vor afla intr-o deplina armonie, aceasta fiind aproape ca o binecuvantare pentru viitorul cuplului, mirele (Soarele) si mireasa (Luna) urmand sa vietuiasca impreuna in conditii dintre cele mai bune. Nu se prea practica pe la noi acest lucru, dar Sambata si Duminica, ca zile pentru incheierea unei cununii, nu sunt nicidecum faste, intrand sub incidenta religiosului, adica fiind recomandat sa se aleaga alte zile pentru Starea Civila, dar nu si miercurea sau vinerea pentru ca si acestea sunt zile de post.

Sarbatorile religioase in general si in special perioadele de post nu sunt recomandate pentru incheierea unei cununii, iar daca mai sunteti si superstitiosi din fire mai bine sa lasati pe altadata decat sa traiti toata viata cu frica de a fi savarsit ceva rau si sa asteptati pedeapsa divina pentru aceasta. Atat preotii insa cat si astrologii de profesie va pot ajuta sa alegeti inspirat data nuntii voastre, astrologii taxandu-va ceva mai mult decat preotii, dar putand sa va ofere si informatii mai detaliate, care mai niciodata nu vor contrazice normele religioase sau pe cele civile.

Intrucat este vorba despre un eveniment special si pentru ca e bine sa ne luam toate masurile de precautie merita de aceea consultati cu aceasta ocazie profesionistii, astrologul si/sau preotul, inainte de a ne hotari asupra datei nuntii pentru ca, superstitios sau nu, nimeni nu doreste sa se puna rau cu astrele sau cu Dumnezeu exact atunci cand planuieste sa inceapa viata alaturi de dragostea vietii sale. Pentru a gasi un astrolog potrivit apelati si la mediul online pentru ca servicii in acest sens exista, slava domnului, si unele chiar sunt de cea mai buna calitate.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu