Astro Astrologia zodiilor

Astro sex: Planetele ne influenteaza erotismul


Structura erotica a unei persoane poate fi interpretata prin analiza hartii sale astrale, dar nu e usor data fiind complexitatea fenomenului sexual si de aceea fiind nevoie de formule multiple pentru a se determina clar preferintele sexuale ale cuiva in acord cu astrele.

Instinctele joaca indiscutabil un rol esential in aceasta privinta insa prin interventia planului gandirii si a celui social lucrurile devin ceva mai complicate ajungandu-se astfel la ipoteza conform careia sexualitatea este in primul rand de natura sociala si abia in plan secundar un rezultat al nevoii noastre de reproducere.

Surprinzator, Marte este planeta care guverneaza in buna masura sexualitatea noastra si nu Venus. Atunci cand Marte intra in semnul nostru zodiacal sunt mult mai usor de analizat aspectele care se refera la sexualitatea noastra specifica. Totusi nici venus nu trebuie neglijata ajutand prin natura sa la clarificari necesare pentru preferintele noastre sexuale. Planeta a emotiilor prin excelenta, si Luna ne poate afecta sexualitatea fiind mereu un factor motivational indiferent daca e vorba de femei sau de barbati.

Pe ansamblu cam toate planetele pot spune ceva despre sexualitatea noastra si e bine de avut acest fapt in vedere atunci cand se urmareste o analiza complexa a profilului nostru erotic, dar in esenta ceea ce nu trebuie nicicum dat deoparte este prezenta si influentele urmatorilor factori decisivi pentru definirea propriei noastre sexualitati:

Marte – ne va arata mereu felul in care alegem sa ne exprimam adevarata noastra natura sexuala.

Venus – aici vom putea descoperi ce anume ne starneste, ce impulsuri pot declansa dorintele noastre erotice si cam ce preferam drept preludiu sexual.

Luna – unele dintre nevoile noastre emotionale de baza vor fi regasite aici sub forma imaginatiei si a visurilor erotice, fantezii sexuale, etc.

Eros – este un asteroid care ne poate ajuta sa intelegem mai bine gradul de intensitate a dorintei de care putem da dovada de obicei precum si zona ascunsa a fetisurilor sau ciudateniilor sexuale prezente constient sau nu la mai toti oamenii.

foto © Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu