Astro Citeste viitorul

2013 – Anul echilibrului

2013 –  Anul echilibruluiAnul 2013 este foarte important in gasirea echilibrului interior. Trebuie sa ai grija sa nu te arunci cu totul in munca, sa devii dependenta de cineva sau ceva ori sa cazi prada lacomiei. Daca nu ai grija, poti aluneca foarte usor pe o panta, la capatul careia nu te asteapta nimic placut.
           
Atat timp cat esti constienta unde te afli, ce faci si esti responsabila pentru alegerile si deciziile tale, poti atinge un nivel de confort care iti va fi favorabil pentru a evolua.
           
Trebuie sa te impaci cu gandul ca anumite rani vor ramane pentru totdeauna in inima ta, insa poti fi fericita chiar si daca ele exista acolo.
           
Inainte sa poti creste trebuie sa inveti sa te accepti, sa te respecti si sa te iubesti. Ai nevoie de timp pentru tine. Nu-ti fie frica sa te uiti in sufletul tau si sa-l descoperi. Este anul in care trebuie sa iti dai voie sa fii tu insati.
           
In momentul in care vei reusi sa iti gasesti echilibrul interior, inima ta se va deschide si vei intalni iubirea, dar vei avea parte si de succes pe plan profesional si social.

Anul 2013 este anul care iti ofera posibilitatea sa iti indeplinesti toate dorintele, insa doar in momentul in care nu te vei lasa orbita de nevoi superficiale, vei reusi sa obtii ce iti doresti.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu