Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce te plictiseste

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce te plictisesteBerbec: Te plictisesc cu usurinta oamenii care se cred foarte destepti insa vorbesc doar mult, prost si inutil.
 
Taur: Sa stai inchisa in casa mai mult de doua zile este aproape o sentinta la plictiseala pentru tine, iti place sa traiesti, sa fii ocupata, sa fii prinsa in actiune.
 
Gemeni: Te plictiseste munca multa, preferi sa stai degeaba decat sa muncesti prea mult, deoarece iti provoaca schimbari de comportament spre irascibiltate si iti pierzi cu usurinta rabdarea.
 
Rac: Te plictiseste rutina, nu esti o persoana care sa ii placa sa faca acelasi lucru iar si iar, preferi diversitatea, vrei zile interesante, vrei sa ai ce povesti, vrei sa ai despre ce vorbi.
 
Leu: Te plictisesc persoanele care te cicalesc continuu, care te bombardeaza cu telefoane sau mesaje inutile doar pentru a se baga in seama. De ce nu inteleg pur si simplu ca nu te intereseaza?
 
Fecioara: Te plictiseste rutina din intimitate care nu reuseste sa iti mai starneasca aceea pasiune care sa te transforme dintr-o pisica intr-o leoaica.
 
Balanta: Daca nu esti indragostita cu adevarat, atunci fidelitatea poate devine plictisitoare, tu ai nevoie de cineva care sa te tina in priza, sa te faca sa lupti mereu si sa iti mentina interesul si zambetul mereu pe buze, daca nu reuseste asta, vei calca stramb.
 
Scorpion: Lucrul cel mai plictisitor pentru tine se pare ca este curatenia in casa, mai ales sa speli vasele pline de grasimeasta te face sa vrei sa fugi cat mai repede din bucatarie.
 
Sagetator: Nu suporti sa stai mai mult de cateva ore in casa, poti sa fii ocupata toata saptamana, tot nu te vei simti epuizata, ai o energie inepuizabila si cel mai rau te plictiseste tocmai sa nu fii ocupata si sa te odihnesti.
 
Capricorn: Mersul la sala poate fi pentru tine o tortura, poate prima sedinta este motivanta si poate placuta dar de la a doua sedinta plictiseala se instaleaza repede, iar mersul pe bicicleta devine un chin sau trasul la fiare nu face decat sa iti provoace dureri.
 
Varsator: Daca cineva vrea sa te plictiseasca este suficient sa iti puna o serie de filme proaste, pana la sfarsitul vizionarii lor vei vrea sa te internezi singur la spital.
 
Pesti: Te plictisesc persoanele care critica pe toata lumea si se cred pe un nivel mai superior decat ceilalti, ii excluzi repede din grupul tau de prieteni.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu