Astro Citeste viitorul

Adevarata femeie din tine, in functie de zodie.

Adevarata femeie din tine, in functie de zodie.Berbec:– Puternica, indiferent de cat de dura este viata, mereu o va infrunta fara frica. De cate ori este pusa la pamant, de atatea ori se ridica.

Taur:– Instinctul ii spune tot ce trebuie sa afle. De cele mai multe ori reuseste sa evite orice situatie neplacuta si persoanele care i-ar putea pune piedici.

Gemeni:– Degeaba lumea se incapataneaza sa o subestimeze. Intotdeauna va iesi in castig. Are o inteligenta foarte ascutita si apriga in a dovedi cat este de buna.
 
Rac: – O inima mare, cum rar intalnesti, nu tine supararile. Mereu poate sa ierte, indiferent cat de grava este situatia, iar generozitatea ei inspira. Cu adevarat un inger!
 
Leu:– As putea spune ca este foarte feroce cu tot ce ii apartine. Are un instinct de posesivitate. Putini sunt cei care reusesc sa o domesticeasca fara sa fie zgariati.
 
Fecioara:– Familia va fi mereu pe primul loc. Caminul este spatiul in care isi gaseste linistea si energia din care isi hraneste sufletul. Isi va proteja familia pana in panzele albe.
 
Balanta: – Foarte activa si energica, ea considera ca nici un munte nu este prea inalt pentru a fi urcat. Ii plac provocarile si nu se da in laturi de la nici una. Stie sa traiasca.
 
Scorpion:– Cu picioarele pe pamant, mereu isi va urmari interesul, chiar daca asta, in anumite cazuri, presupune sa-si calce inima in picioare. Stie ce vrea de la viata si nimic nu ii va sta in cale.
 
Sagetator:– Carismatica, optimista din cale-afara, mereu intampina diminetile cu zambetul pe buze. Isi croieste o viata frumoasa si se inconjoara cu oameni care o fac sa zambeasca. Tot ce isi doreste este sa aiba amintiri placute.
 
Capricorn:– Nu isi asuma riscuri si nici nu crede in tot ce zboara. Realista si excesiv de onesta in anumite cazuri, nu tine mortis sa placa tuturor.
 
Varsator:– Este ca pisica cu 9 vieti. Indiferent ce i se intampla, reuseste sa cada in picioare. Se adapteaza in functie de situatii. Foarte increzatoare in ea, stie sa se faca respectata.
 
Pesti:– Iubeste aventura, adrenalina si ii place sa riste, chiar daca stie ca sunt mari sanse sa piarda. Considera ca ai o singura viata si aceasta merita traita la intensitate maxima.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu