Astro Astrologia zodiilor

Kilogramele in plus, drama oricarei femei

Kilogramele in plus, drama oricarei femeiBerbec:– Esti inconjurata de persoane care stiu sa gateasca excelent. Este foarte usor sa cedezi ispitei, dar tu te placi asa cum esti. Kilogramele in plus nu te deranjeaza si nu faci o tragedie din asta.
 
Taur:– Esti una dintre putinele persoane care pot manca cat vor si nu se ingrasa. Starnesti invidie. Arzi foarte bine caloriile, iar daca faci un pic de sport, esti gata tonifiata.
 
Gemeni:– Ai o tendinta de ingrasare destul de mare. Daca nu-ti controlezi portiile, risti sa iei repede si mult in greutate.
 
Rac: – Niciodata nu ai fost slaba si nici nu ti-ai dorit asta, deoarece consideri ca o femeie frumoasa trebuie sa aiba forme.
 
Leu:– Din cauza vietii sociale si a anturajului in care te invarti, trebuie sa ai mare grija la modul in care arati. Esti foarte aprig judecata.
 
Fecioara:– Te ingrasi foarte repede, poti sa faci sport zilnic si tot te ingrasi de la o felie de paine. Din pacate, mereu o sa duci o continua lupta cu caloriile.
 
Balanta: – Tii foarte mult la modul in care arati. De aceea, mereu oscilezi intre diete si satisfacerea poftelor culinare.
 
Scorpion:– Corpul tau este un templu. Mereu ai grija ce mananci, pentru ca tinzi sa te ingrasi. Faci tot posibilul sa-ti mentii greutatea sub control, chiar daca asta inseamna sa te abtii de la multe preparate.
 
Sagetator:– Iti place mancarea, asta este si problema. Nu prea iti faci grija in ce priveste silueta, dar ar fi bine sa nu exagerezi, totusi.
 
Capricorn:– Esti prea preocupat ca sa-ti faci griji in ceea ce priveste mancarea. Chiar daca nu ai kilograme in plus, atentie! Un singur pas gresit poate duce la surplus nedorit.
 
Varsator:– Acum slabesti, acum te ingrasi. E ca un joc de du-te-vino destul de obositor, dar asta se datoreaza schimbarilor emotionale. Cand esti trista, iti ineci amarul in mancare; cand esti fericita, dai totul jos.
 
Pesti:– Pentru tine viata inseamna tot: iubire, familie, calatorii si mancare buna. Te ingrasi cat iti permiti sa te ingrasi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu