Astro Astrologia zodiilor

Barbatul in zodia Taur, principii si valori


Sunteti un barbat cu principii si aplicati in viata dumneavoastra valorile care v-au fost insuflate in tinerete. Aveti nevoie de aceasta baza solida pentru a evolua si a va dezvolta caracterul.

Dar nu sunteti nicidecum un Don Juan, si cu atat mai putin un infidel; mai presus de orice, va place confortul caminului, precum si trupul celei cu care impartiti patul pentru o vreme. Vechile obisnuinte sunt minunate, mai ales atunci cand stiti ca in fiecare seara de vineri vine si momentul sa luati o cina romantica, plina de iubire, pentru a incepe apoi un weekend-ul calmi si destinsi.

Va plac femeile pline de gratie, care stiu sa aiba umor si in acelasi timp sa fie diplomate cand o cere situatia. Va plac femeile care nu si-au uitat feminitatea, care au grija cum arata, putand sa arate excelent chiar si intr-o pereche de pijamale.

In orice caz, nu va ganditi la nimic altceva decat sa va petreceti restul zilelor alaturi de aceleasi femei. Treceti si prin momente mai putin frumoase intr-o relatie, uneori poate partenera va scoate din minti, dar o acceptati asa cum este si incercati sa treceti peste micile intepaturi deoarece o iubiti foarte mult.

Anii se scurg si din ce in ce mai repede si deveniti un intreg alaturi de partenera dumneavoastra. Iata ce inseamna intr-un cuvant fericirea intr-un cuplu. Dimpotriva, pentru a evita sa va confruntati di nou cu problemele de cuplu pe care le-ati avut in trecut, trebuie, atunci cand se iveste prilejul, sa adaugati un graunte de originalitate viatii dumneavoastra amoroase. Poate o calatorie o data pe an ar fi o solutie de luat in calcul, dar nu faceti nimic din ceea ce ar putea sa va perturbe viata cu care v-ati obisnuit. O expeditie in Grecia nu este cu adevarat pe masura asteptarilor dumneavoastra. Veti prefera mai degraba o statiunea balneara aproape de zona unde locuiti.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu