Astro Astrologia zodiilor

Horoscop 2010: Ce iti rezerva astrele in cariera in Noul An


Horoscop cariera pentru noul an

Berbec: Nu te da batuta usor, in prima parte a anului iti vei gasi foarte greu de munca insa cea de-a doua jumatate este mult mai plina de oportunitati, ceea ce inseamna ca trebuie sa nu incetezi sa cauti, nici nu stii unde te poti impiedica de noroc.

Taur: Vei castiga sume destul de frumusele, insa daca nu vei fi chibzuita cu banii ii vei pierde atat de repede ca nici nu o sa mai stii daca i-ai avut vreodata; daca ii vei investi, lucrurile o sa mearga neasteptat de bine si te vei putea bucura de siguranta financiara pentru foarte mult timp.

Gemeni: Cariera ta are suisuri si coborasuri si asta doar pentru ca nu ti-ai clarificat tie insuti exact ce iti doresti de la tine, odata ce te vei organiza mai bine vei reusi sa cresti din punctul de vedere al carierei.

Rac: Cel mai mult conteaza sa fii responsabila in ce priveste alegerile pe care le vei face, atat timp cat vei judeca la rece si iti vei urmari propriile interese vei avea parte de un an plin de succes pe plan profesional, nu lasa sentimentele sa intervina in alegerile tale, trebuie sa fii directa si uneori chiar dura pentru a obtine ce vrei…altfel va trebui sa depui de 5 ori mai mult efort pentru a obtine ce iti doresti.

Leu: Nu lua prea multe proiecte odata, mai bine te limitezi la un numar mai mic si sa le faci excelent decat sa te ocupi de mai multe si la un nivel mediocru; deja lumea stie ca esti foarte muncitoare, nu este nevoie sa mai dovedesti acest lucru, insa poti impresiona prin calitate.

Fecioara: Vei fi tentata sa iti dai demisia din cauza unor persoane care iti ofera tie impresia ca iti vor binele insa nici pe departe nu este asta intentia, nu baga in seama gurile rele, lucreaza bine si cu spor.

Balanta: Risca, incearca sa ai mai multa atitudine si sa nu iti mai fie frica sa vorbesti deschis, iar atunci cand simti nevoia sa iti impui punctul de vedere, vei fi surprinsa sa descoperi ca esti cu adevarat ascultata, dar si respectata.

Scorpion: Oamenii din care iti formezi echipa trebuie sa fie foarte buni si sa se completeze reciproc, deoarece ori iti vor aduce succese mari si cu multe avantaje ori, daca te lasi influentata de sentimente in alegeri, iti vor aduce nereusite.

Sagetator: Vei fi pusa intr-o situatie foarte neplacuta, in a calca in picioare o persoana care a devenit in timp mai mult decat o colega, nu vei face asta din rautate, o sa fie strict ceva profesional insa stii prea bine ca ea nu va intelege asta, va trebui sa alegi daca sa pasesti sau nu pe cadavre ca sa poti inainta.

Capricorn: Va fi un an greu, plin de stres, ore suplimentare si munca, multa munca, daca te tii tare si razbati in acest an vei cunoaste repede satisfactii din punct de vedere financiar.

Varsator: Nu iti place locul de munca si nici nu te simti implinita din punct de vedere profesional, iar daca ai aceste sentimente atunci e momentul sa cauti altceva … insa nu iti da demisia inainte de a fi gasit ceva sigur, nu este un an prea propice si nici un bun moment pentru a ramane cu totul pe 0 din punct de vedere financiar.

Pesti: Profesional iti va merge foarte bine si atat timp cat esti deschisa in ce priveste ideile altora si nu iti este frica sa risti vei avea parte de multe realizari, este un an in care daca te dedici profesional vei realiza un buget destul de frumos.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu