Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … cum sa il surprinzi de Anul Nou

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cum sa il surprinzi de Anul NouBerbec: Dupa ce ceasul a trecut de miezul noptii gaseste un loc unde veti putea fi doar voi doi, imbraca-te intr-o lenjerie foarte sexi si neaparat sa ai un pahar de sampanie din a carui licoare vei varsa usor pe bust spunandu-i lui: Serveste-te!

Taur: Poti chiar sa ii faci un mic cadou pentru a-i arata ca Anul Nou deja incepe cu surprize placute, in orice caz cadoul trebuie sa fie ceva la care nu se asteapta; de exemplu, doua bilete la un meci de fotbal la care vrea neaparat sa mearga.

Gemeni: Pregateste ceva inedit pentru Anul Nou, organizeaza un weekend-surpriza la munte, cu sanii, schiuri etc, mai incearca sa acaparezi un cuplu, doua si deja sunteti o mica gasca pusa pe distractie.

Rac: Cumpara o rochie care sa iti stea mortal, readu-i aminte ce femeie frumoasa si sexi are langa el, de care trebuie sa aiba mare … mare grija.

Leu: Poker pe dezbracatelea, simplu, la obiect si cu o mica provocare, de acord sunt mari sanse sa ramai la bustul gol … dar nu cred ca il va deranja.

Fecioara: Sa gatesti ceva cu manutele tale, eu zic sa mergi pe dulciuri pentru ca aici cu greu poti gresi, iar daca nu ii place … nu-i nimic, frisca de pe mainile tale poate ajunge cu usurinta in parul lui.

Balanta: Sex-toys, poate nu este un fan, dar cu siguranta poate fi un pic curios … dar si starnit sa le puna in practica pentru a descoperi utilitatea fiecaruia dintre obiecte.

Scorpion: Striptease, aseaza-l pe un scaun leaga-l cu mainile la spate si arata-i ce poate avea, dar pentru moment va trebui sa se multumeasca doar cu privirea.

Sagetator: Un masaj ca la carte, si nici o particica din corpul lui nu trebuie ignorata, este seara cand toata atentia ta este asupra lui.

Capricorn: Poti sa cauti sa ii cumperi ceva de firma care ii va mangaia orgoliul fata de prietenii sai, mai ales ca nu e o zi la care sa se astepte la ceva (cu siguranta va fi surprins), de exemplu adidasi sau un tricou de brand.

Varsator: Nu e nevoie de gesturi uriase pentru a-ti surprinde partenerul, poti chiar sa il rapesti 5 minute doar pentru a-i spune exact ce simti pentru el si cat de mult inseamna pentru tine, iar asta poate fi uneori tot ce isi doreste el de la tine.

Pesti: Sincer, poti sa il surprinzi doar prin a te simti tu bine in acea seara, fara sa il cicalesti din orice lucru minor si doar sa va simtiti bine unul in compania celuilalt.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu