Sanatate Sfaturi si sugestii

Weleda, principalul brand de remedii si cosmetice naturale organice, intra pe piata din Romania

Weleda, principalul brand de remedii si cosmetice naturale organice, intra pe piata din RomaniaWeleda, principalul producator mondial de remedii naturale si cosmetice naturale organice intra pe piaţa din Romania.

Produsele Weleda contin doar ingrediente naturale pure, atent selectate, toate materiile prime vegetale provenind din culturi biodinamice, biologic controlate sau din recoltare certificata din flora spontana.

Extractele din galbenele, musetel, mesteacan, migdale, citrice, lavanda, uleiuri din seminţe si fructe coapte natural la soare, ceruri protectoare si uleiuri esenţiale parfumate ale plantelor aromatice, sunt doar câteva dintre acestea.

„Decizia de a lansa produsele Weleda pe piaţa din România a avut la baza atât potenţialul pe care l-a atins segmentul produselor bio, cât si numeroasele solicitari primite de la clienţii Weleda care se aprovizionau pâna acum din magazinele si farmaciile din Germania, Austria, Spania, Anglia sau Elveţia”, a declarat Ana-Maria Murariu, reprezentant Natura Ecopharm, Marketing Manager Weleda România.

Începând cu achiziţionarea materiilor prime, continuând cu producerea acestora si terminând cu livrarea produsului finit, cosmeticele naturale Weleda primesc o atenţie deosebita. De altfel, cerinţele de calitate în privinţa materiilor prime sunt la fel de ridicate precum cele utilizate în producţia medicamentelor.

Numele Weleda reprezinta îngrijire completa a corpului,…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu