Diete Sanatate

Dieta Mayr-mesteca bine


Diete -  Dieta Mayr - Mesteca bine

Consider că fiecare dintre noi poate inventa câte o dietă, dar chiar dacă unele funcţionează, măcar avem decenţa să nu ne lăudam cu ele J Nu este şi cazul multor reţete de slăbit care ne „încântă” cu nemiluita la orice căutare simplă pe internet. Un astfel de caz este dieta Mayr (numită după cel care a inventat-o).

Principiile care stau la baza acestei reţete de slăbit sunt dintre cele mai sănătoase şi mai pertinente, invocând importanţa detoxifierii şi a mestecării temeinice a hranei. Dar de la asta şi până la a molfăi o zi întreagă o chiflă veche şi nişte lapte este cale lungă. Din fericire,„teoreticianul” subliniază faptul că organismul va fi slăbit şi obosit şi că din acest motiv dieta Mayr nu este indicată persoanelor care muncesc. Tot din fericire, dieta nu a fost recunoscută de lumea medicală şi probabil nici nu va fi vreodată.

De reţinut: importanţa detoxifierii şi a mâncatului încet, în linişte, cu grijă şi, în acelaşi timp, necesitatea evitării acestei diete şi a oricărei altei reţete de slăbit similare, care pune în pericol sănătatea organismului căci, aşa cum am mai spus şi în alte părţi, degeaba ai o talie de invidiat dacă nu te poţi ridica din pat să o arăţi la lume.

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu