Diete Sanatate

Atelierul de Slabit inaugureaza al treilea centru in AFI Cotroceni

Atelierul de Slabit inaugureazăa al treilea centru in AFI CotroceniAtelierul de Slăbit, centrul de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, a inaugurat a treia locație deschisă în București, în decurs de trei ani. Într-o atmosferă festivă, cu multă bună dispoziție, alături de jurnaliști, persoane cunoscute din lumea mondenă, clienți și prieteni dragi, Atelierul de Slăbit și-a deschis porțile pentru toți cei care au dorit să testeze proceduri de ultimă generație și să cunoască echipa de profesioniști care șlefuiește cu succes siluetele. Terapeuții centrului au oferit informații participanților și au discutat despre beneficiile și rezultatele extraordinare care pot fi obținute în urma procedurilor efectuate în cadrul Atelierului de Slăbit, cu echipamentele care au incorporate tehnologii de ultimă generație. Mai mult, au avut loc demonstrații ”live”, cu fiecare echipament din centru: Cooltech (pentru efectuarea tratamentului de criolipoliză), VelaShape (pentru tratarea celulitei și a laxității pielii), radiofrecvența Safyre (pentru lifting facial instant și tonifierea pielii), laserul Elysion Pro (pentru epilare definitivă) și Presoterapie (drenaj limfatic).   
 
Atelierul de Slăbit a păstrat un traseu ascendent, evoluând permanent  din anul 2016, când a deschis primul centru în București, în zona Tineretului. Expansiunea rapidă s-a datorat dorinței proprietarilor de a pune pe primul plan solicitările și nevoile clienților centrului, și anume, de a fi cât mai aproape de casa lor și de a le oferi tratamente de beauty și remodelare corporală integrate, pentru menținerea îndelungată a unui corp sănătos și tânăr.
 
”Centrul inaugurat astăzi în AFI Cotroceni este un proiect frumos și răspunde dorinței noastre de a oferi clienților un spațiu de servicii integrate. Am avut în vedere timpul lor prețios și necesitatea de a avea într-un singur loc mai multe variante de îngrijire personală. De aceea, am ales drept locație pentru al treilea centru Atelierul de Slăbit, spațiul din cadrul salonului Geta Voinea Factory. Considerăm că acest parteneriat se desfășoară în direcția nevoilor clienților noștri pe care îi prețuim pentru ambiția de care dau dovadă în drumul către silueta ideală”, a declarat Alexandru Todică, proprietar Atelierul de Slăbit.
 
Atelierul de Slăbit este primul centru de remodelare corporală și estetică facială care are integrată în componența sa o clinică medicală. Astfel, a fost creat un centru de frumusețe cu servicii integrate, pentru a veni in întâmpinarea celor care doresc să-și reinventeze silueta și să-și mențină tinerețea pielii mai mult timp.
 
”Povestea Atelierului de Slăbit este inspirată de oameni ca tine. Am pornit din dragoste pentru frumos! Frumosul care implică nu doar frumusețea, ci tot ceea ce generează ea în jurul oamenilor: sănătatea, starea de bine, încrederea în sine, convingerea că se pot face lucruri frumoase pentru cei dragi! Și, totuși, ne-am dorit mai mult de atât. Așa că, am deschis și o clinică medicală – Clinica AS din Dorobanți, care vine în susținerea tratamentelor din cadrul Atelierelor de Slăbit, cu expertiza medicilor specializați. În acest fel, reușim să tratăm cu succes, prin recomandările medicilor și tehnologiile echipamentelor de ultimă generație, atât cauza afecțiunilor, cât și efectul acestora. Suntem dedicați filozofiei conform căreia <<Frumusețea izvorăște din interior>> ”, a declarat Carmen Todică, director general Atelierul de Slăbit.
 
În cadrul locației Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni, care se află în cadrul salonului Geta Voinea Factory, se pot efectua proceduri pentru: tratarea celulitei și a laxității pielii, eliminarea depozitelor de grăsime localizată, epilare definitivă cu laser, rejuvenare facială și corporală, diminuarea ridurilor faciale, peeling, microneedling cu tehnologia Nanopore Stylus, mezoterapie și drenaj limfatic. Mai mult, cei care trec pragul Atelierului de Slăbit se vor bucura de o bine meritată relaxare, de satisfacția îngrijirii siluetei și se vor încărca cu energie pentru tot restul zilei.
 
În prezent, Atelierul de Slăbit are o rețea de trei centre care acoperă zone cheie ale capitalei: Tineretului, Dorobanți și Cotroceni.

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu