Sanatate Sfaturi si sugestii

Suplimentarea apei cu oxigen stimuleaza sistemul imunitar

Suplimentarea apei cu oxigen stimuleaza sistemul imunitar
Cercetarile stiintifice care au incercat sa coreleze o activitate optima a sistemului imunitar cu aportul la dieta de apa imbogatita cu oxigen nu sunt deloc de data recenta, ele datand tocmai de dinainte de al II-lea razboi mondial, cand doctorul Otto Warburg, parintele acestei idei revolutionare din lumea medicinei, a primit premiul Nobel pentru activitatea sa de exceptie.

S-a demonstrat de-a lungul timpului faptul ca multi agenti patogeni, cancerul inclusiv, nu se pot dezvolta intr-un mediu bogat in oxigen si, plecand de aici, s-au pus la punct mai multe metodologii de imbogatire a apei de consum cu oxigen pentru a se stimula astfel activitatea sistemului imunitar.

Aceste tehnici presupun filtrarea atenta a apei, declorizarea ei, acolo unde este cazul, si eliminarea tuturor impuritatilor, si abia apoi se poate trece la imbogatirea apei cu oxigen. Unele voci din lumea stiintifica din prezent sustin ca de fapt apa imbogatita cu oxigen nu ofera mai multe beneficii pentru sanatate decat o simpla plimbare in aer liber, pe cand altii cred in continuare ca apa cu oxigen poate fi utilizata ca adjuvant in tratarea unor afectiuni cronice.

Trebuie punctat faptul ca tehnologiile de producere a apei cu oxigen sunt destul de scumpe, in p…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu