Diete Sanatate

Slabeste usor consumand orez

Slabeste usor consumand orez
In Statele Unite ale Americii, la Universitatea Duke, din Carolina de Nord s-a demarat relativ recent un program stiintific de evaluare a unei diete ultra-rapide de slabit pe baza de orez, unde subiectii sunt evaluati de catre medicii specialisti pentru perioade cuprinse intre 2 si 4 saptamani.

Astfel se spera nu doar sa se puna bazele unei diete care sa permita scaderea rapida in greutate, dar se estimeaza ca aceasta dieta va fi la fel de utila si pentru tratarea diabetului, a bolilor de inima sau a celor de rinichi. Pe langa orez, se introduc la dieta si fructe, sucuri naturale, zahar si produse sau suplimente bogate in fier si vitamine diverse, cu rol bun in reglarea proceselor din organismul uman.

Dieta pe baza de orez nu ofera un meniu foarte variat, dar include multe produse naturale de tipul zarzavaturilor, legume si fructe, cereale integrale sau peste, care pot fi alternate fericit in fiecare zi astfel incat sa nu fie vorba despre o dieta fada ci de una placuta prin diversitate si arome. In total, se ofera subiectilor voluntari o lista de 30 de produse alimentare, nu foarte multe, dar mai toate produse naturale proaspete si sanatoase.

Un accent special se pune si pe reducerea sari…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu