Diete Sanatate

Quantum Wellness, o dieta adresata preponderent femeilor

Quantum Wellness, o dieta adresata preponderent femeilor
Prin pasi mici catre atingerea unei stari generale de bine prin alimentatie si cure periodice de detoxifiere a organismului se pot obtine progrese mari in privinta schimbarii stilului alimentar si a imbunatatirii considerabile a calitatii vietii. Aceasta este concluzia la care a ajuns Kathy Freston, autoarea de succes a uneia dintre cele mai bine vandute carti de profil din lume, de la ora actuala.

Kathy Freston si-a intitulat cartea sa “Quantum Wellness”, poate putin cam pompos, dar ideea de baza este foarte clar exprimata chiar si prin acest titlu, respectiv se subliniaza faptul ca mai toata lumea, dar in special femeile pot fi capabile sa atinga o stare de bine superioara si o silueta atragatoare atat prin masuri de ordin alimentar cat si prin exercitiu fizic si masuri utile de eliminare a stresului.

Numita uneori si “Dieta de detoxifiere de 21 de zile”, dieta propusa de Kathy Freston implica toate planurile existentei si nu se limiteaza doar la cel alimentar, fiind oferite nu mai putin de 8 abordari simultane a aspiratiei catre o sanatate optima si o stare generala de mai bine. Cele 8 puncte de sprijin ale dietei Quantum Wellness sunt:

– Meditatia
– Vizualizarea constanta a obiectivelor
– Relaxarea si eliminarea stresului
– Alimentatia sanatoasa si responsabila
– Exercitiul fizic
– Efortul si actele personale de vointa
– Dezvoltarea propriului univers spiritual
– Intretinere corporala si ajustarea comportamentului alimentar pentru pasii de urmat

Dieta Quantum Wellness este preponderent vegetariana atat din ratiuni de sanatate cat si din ratiuni morale, iar practicantii acestei diete sunt constientizati din start asupra faptului ca animalele trebuie sacrificate si tratate inuman pentru a se asigura astfel carnea pentru consum. Plecand de aici se construieste de fapt si structura de rezistenta a acestei diete, adeptii sai fiind implicati si din punct de vedere moral si social si ajungand cu timpul sa acceada pe un plan superior al universului lor spiritual.

Cartea lui Kathy Freston ofera si indicatii utile pentru toti pasii de urmat, nu toata lumea fiind capabila sa renunte usor la consumul de carne sau la alte obiceiuri alimentare nesanatoase. Se creeaza mai intai niste deprinderi alimentare simplu de implementat prin asa-numita dieta de detoxifiere a organismului de 21 de zile, aceasta fiind si prima parte a stilului alimentar si de viata numit Quantum Wellness.

Tot acu…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu