Sanatate Sarcina si contraceptia

Recomandari utile pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate

Recomandari utile pentru femeile care doresc sa ramana insarcinateCu toate schimbarile negative de climat si de alimentatie din ultimii zeci de ani, nu e deloc de mirare faptul ca o gramada de femei ajung in prezent la medic pentru a-i cere ajutorul ca sa ramana insarcinate, ele nereusind cu nici un chip sa paseasca pe drumul binecuvantat al fertilitatii si nasterii de bebelusi sanatosi.

Medicii pot astfel recomanda o serie de tratamente eficiente in baza analizelor detaliate care se fac cu aceasta ocazie, dar chiar si asemenea tratamente vor da gres atunci cand nu sunt completate si de o schimbare inspirata a stilului general de viata punctata de o mai buna alimentatie, miscare fizica si eliminarea tuturor surselor de stres.

Intre recomandarile utile pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate si nu reusesc acest lucru in ciuda bunelor tratamente de fertilitate prescrise de medicul lor specialist, se numara si urmatoarele cai de atac, verificate pe viu de catre multe alte femei care au si reusit astfel sa ramana gravide si sa duca sarcina lor la bun sfarsit:

1. Prezentati-va la doctor mai inainte de a adopta orice masuri alternative pentru a ramane insarcinata. Alegeti-va un specialist foarte bun si urmati tratamentul prescris de dansul cu strictete.

2. Eliminati sau reduceti la un minim fumatul, consumul de alcool si, mai ales, consumul de stupefiante. Acestea vor influenta negativ nu doar fertilitatea, dar si viitorul bebelusului vostru.

3. Intrucat sexul va permite sa ramaneti insarcinata, atunci profitati din plin si faceti sex cu placere macar de 3 ori pe saptamana, savurand fiecare clipa indiferent daca atingeti sau nu orgasmul. Nu uitati sa vorbiti din timp cu partenerul vostru pentru a adopta mai ales pozitiile care permit patrunderea in adancime a spermatozoizilor.

4. Apelati si la calendar si la produsele din farmacii pentru monitorizarea ovulatiei pentru a prevedea cu exactitate apropierea ovulatiei si a face sex mai des inainte si nu dupa ovulatie.

5. Nu disperati chiar si atunci cand trece un an intreg fara sa ramaneti insarcinate deoarece organismul vostru are nevoie de semnale pozitive si de o pregatire adecvata pentru lungile luni de sarcina si poate sa amane de la sine momentul in care sa ramaneti in sfarsit gravida. Perseverati deci si nu renuntati la sexul de calitate cu partenerul vostru.

In plan alimentar, schimbarile de dieta nu pot fi oferite cu titlu general, aici trebuind consultat si medicul, dar si un nutritionist priceput pentru a se identifica acele schimbari utile pentru cresterea fertilitatii care sa nu conduca nici la cresteri in greutate si nici la pierderi nesanatoase in greutate.

In ultima instanta, nu uitati ca graviditatea este intr-adevar o stare binecuvantata si o mare bucurie, dar chiar si daca nu veti reusi sa ramaneti insarcinate din diverse motive, nu este nimic pierdut deoarece o sumedenie de bebelusi fara parinti asteapta in orice moment sa fie adoptati de catre niste persoane capabile si pline de afectiune pentru dansii. Ei nu vor fi prin nimic diferiti de propriul vostru copil si va vor oferi aceleasi satisfactii in viata de familie ca si propriul vostru sange deci nu disperati in nici un moment pentru ca solutii exista, iata, si in cea mai proasta eventualitate.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu