Diete Sanatate

O dieta utila, anti-candidoza

O dieta utila, anti-candidozaDieta anti-candidoza, departe de a se adresa doar unui grup restrans de persoane, este special gandita pentru a preveni cu succes dezvoltarea in exces a unor micro-organisme toxice care sunt prezente la toti oamenii si nu doar la anumite persoane cu grad mare de risc. Cel mai cunoscut astfel de micro-organism se numeste Candida albicans si de aici si denumirea dietei in sine.

In situatia in care organismul uman nu mai poate controla eficient populatia de micro-organisme candida, pot aparea afectiuni destul de serioase de tipul vaginitelor, durerilor musculare, iritatii si abcese, infectii la mai toate organele majore, balonare, stari de depresie sau chiar si diabet. Acest lucru este cauzat in principal de o alimentatie gresita si de aceea este indicat sa se respecte intotdeauna si regulile de baza ale dietei anti-candidoza.

In esenta, dieta anti-candidoza este o dieta de detoxifiere a organismului menita sa curete organismul de aceste micro-organisme numite candida, care s-au dezvoltat in exces. Se recomanda si aici deci ca masuri utile perioade rezonabile de post, apelarea la procedee de curatare a colonului, consumul marit de apa proaspata, ceaiuri si sucuri naturale, exercitii fizice si alte masuri de detoxifiere generala.

Dintre alimentele care joaca un rol foarte pozitiv pentru eliminarea micro-organismelor tip candida merita amintite in primul rand produsele probiotice, care vor stimula refacerea florei intestinale, inhiband dezvoltarea nejustificata de candida si asigurand o digestie optima. O crestere a aciditatii din intestine va bloca devoltarea de candida, iar probioticele chiar acest lucru il produc in organismul uman.

Dieta anti-cand…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu