Sanatate Sfaturi si sugestii

Nutritie echilibrata si gust delicios cu cerealele Milupa

Nutritie echilibrata si gust delicios cu cerealele Milupa
Ştim cǎ cele mai importante momente din viaţa unei mǎmici şi a bebeluşului ei pot fi şi foarte solicitante, iar diversificarea este unul dintre ele. Este perioada în care bebeluşul începe sǎ îşi manifeste preferinţele în materie de gust, iar mămica trebuie sǎ aleagǎ nu numai varianta de hranǎ pe placul micuţului, dar şi care să îi asigure acestuia toţi nutrienţii necesari unei creşteri sǎnǎtoase. Întrucât cerealele reprezintǎ varianta ideală pentru introducerea hranei solide în dieta micuţului şi fac ulterior parte din nutriţia echilibratǎ a acestuia şi peste vârsta de 1 an, Milupa a iniţiat campania „Calitate garantată, cu Milupa” prin care cei mici au posibilitatea de a-şi alege cerealele sănătoase care le plac.

Cumpărând orice pachet de cereale Milupa pentru bebeluşi, mămicile le oferă micuţilor şansa de a lua o decizie încă de la cea mai fragedă vârstă. Astfel, în cazul în care bebeluşii nu sunt fericiţi de gust, cumpărătorii vor primi banii înapoi dacă se prezintă cu bonul la serviciul Relaţii cu clienţii din magazinele Carrefour. Campania se desfăşoară la nivel naţional, exclusiv în lanţul de hypermarketuri al partenerului Carrefour şi este valabilǎ până la 31 octombrie.

Cerealele Milupa, pentru micuţii între 4 şi 36 de luni, asigurǎ toate beneficiile formulei de lapte Milupa Milumil: conţin întreg necesarul zilnic de vitamine şi minerale pentru o creştere sǎnǎtoasǎ. Cerealele Milupa pot înlocui făinoasele clasice (orez pasat cu branză de vaci, măr cu biscu…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu