Sanatate Sfaturi si sugestii

BIOGENIS a inaugurat banca de stocare din Bucuresti

BIOGENIS a inaugurat banca de stocare din BucurestiPe 9 Septembrie 2010, la Bucuresti, BIOGENIS a inaugurat unitatea sa de stocare pentru celule stem.
 
Noua unitate de stocare din Bucurestia primit în luna Iulie a acestui an acreditarea de functionare din partea Autoritatii de Transplant din Romania. Pana acum Biogenis stoca probele de celule stem în banca din Polonia, la Varsovia, grupul avand peste 35.000 de clienti. De acum înainte clientii Biogenis pot alege tara de stocare, Romania sau Polonia.
 
Evenimentul de inaugurare s-a desfasurat la sediul BIOGENIS, cu participarea domnului Jakub Baran-Presedinte al PBKM (Banca Poloneza de Celule Stem) si a domnului Cristian Nacu-Sef al reprezentantei Fondului de venture capital al Enterprise Investors în Romania. Invitata speciala a Biogenis a fost doamna Viorica Susanu-multipla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice Sydney, Atena si Beijing.
 
„În domeniul nostru, Romania este o piata foarte dinamica si cu o crestere sustinuta, demonstrata în cei peste trei ani de zile de cand Biogenis activeaza aici. Apreciem de asemenea atitudinea pozitiva manifestata de societatea romaneasca în ceea ce priveste întelegerea si adoptarea noilor tehnologii. Investitia realizata în noua unitate de stocare din Bucuresti face parte din strategia de dezvoltare a grupului Famicord de a fi cat mai aproape de clientii sai. Suntem siguri ca deschiderea bancii din Bucuresti va atrage noi clienti. Dorim ca în doi-trei ani sa aducem investitii suplimentare de aproximativ doua milioane lei si în acelasi timp urmarim sulimentarea personalului de lucru cu aproximativ 20 de noi oameni”, Jakub Baran, Presedinte al PBKM.
 
„Deschiderea noii unitati de stocare la Bucuresti reprezinta un pas important în strategia Biogenis de consolidare a pozitiei sale în piata si vine în acelasi timp ca urmare a cererii din partea clientilor, acestia fiind interesati de stocarea în tara noastra. Iata ca acum oferim acest serviciu dorit. Conditiile de lucru ale laboratorului din Bucuresti depasesc normele impuse în domeniu. Capacitatea de stocare în acest moment este de 8.000 de unitati, cu posibilitate de extindere. Biologii au efectuat stagii de pregatire în Romania dar si în Polonia în cadrul laboratorului din Varsovia. Noul laborator ofera toate conditiile necesare prelucrarii si stocarii sangelui ombilical, de la primirea unitatii de sange si pana la pastrarea sa în criotancurile de conservare.
 
Anul 2010 este unul cu o puternica extindere a serviciilor noastre, servicii create ca urmare a campaniei lansate anul trecut, ”Sanatatea copilului tau începe înainte de nastere”. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a stoca în doua tari, la alegere. Acestia beneficiaza gratuit de cursuri pentru parinti în programul Scoala Gravidei Biogenis si pot alege în acelasi timp un serviciu special, stocarea probei de celule stem în doua recipiente cu posibilititate de utilizare separata. Prima plata, pentru stocarea în Romania, se face dupa nastere, parintii neavand nicio obligatie financiara înainte de nastere. Sunt doar cateva din serviciile pe care le punem la dispozitie clientilor nostri, iar pentru finalul de an pregatim cateva surprize foarte interesante.” – Cristian Lacraru, director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.

biogenis

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu