Diete Sanatate

Dieta Graham poate fi de folos persoanelor care sufera de boli cronice

Dieta Graham poate fi de folos persoanelor care sufera de boli cronice
Inca din secolul al 19-lea dieta Graham era cunoscuta de publicul larg, fiind probabil una dintre primele diete moderne de factura vegetariana care sa cunoasca cu adevarat o recunoastere pe plan mondial gratie combinatiei inspirate de fructe, legume si zarzavaturi, cereale integrale si alte alimente bogate in fibre alimentare si nutrimente de calitate.

Autorul acestei diete, Sylvester Graham, a fost in egala masura un preot, om al lui Dumnezeu, dar si un fervent militant pentru un stil de viata sanatos, definit printr-o o alimentatie echilibrata de tip vegetarian, care sa includa branzeturi, oua si lactate proaspete, dar nu si carne. De atunci si pana in prezent, obiectivul major al acestei diete l-a reprezentat purificarea fizica si spirituala a trupului atat prin masuri alimentare cat si prin asumarea unei vieti active si responsabile.

Inventatorul celebrei linii de produse Graham credea in acele vremuri ca prin adoptarea unei astfel de diete echilibrate pot fi ameliorate nu doar afectiuni grave ale organismului, dar se pot evita si multe dezechilibre de natura mentala precum cele cauzate de alcoolism, sexualitatea exacerbata, temperamentul violent si altele de aceasta natura. Mancarea bogata in fibre alimentare combinata…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu