Sanatate Sfaturi si sugestii

Marirea buzelor, satisfactii si… riscuri

Marirea buzelor, riscuri si... satisfactiiOrice femeie isi doreste sa detina forme perfecte si trasaturi ideale. Suferim ca nu avem buze mari, par  voluminos sau sani fermi. Insa, trebuie sa fim fericite pentru ca exista alternative. Chirurgia  pare uneori putin dura insa rezultatul se merita iar pentru cele mai conservatoare exista si modalitati fara ace.

Marirea nu presupune doar mai mult volum si ci sa fie mai bine conturate, fie usor mai accentuate, fie bombate si senzuale. Trebuie insa sa gasim masura potrivita, pentru ca buzele foarte mari au un neplacut, nenatural si par o modalitate exagerata de a iesi in evidenta.

Cea mai folosita  metoda folosita de clinici,  pentru modelarea buzelor consta in injectarea fina a unor fillere speciale, fiziologice, care se resorb in piele intr-un timp foarte lung – procedeul este similar corectarii ridurilor, cu mici diferente.  Buzele par mai mari, mai carnoase si mai atractive.

Exista mai multe tendinte in ceea ce priveste marirea buzelor, putem alege unele variante ce doar scot in relief anumite aspect: 
 –  Accentuarea formei naturale a buzelor. Se face  prin injectarea liniara, de jur imprejur
  –  Ridicarea colturilor exterioare ale gurii, pentru obtinerea unui look optimist. Un Smiley Face dragut.
   – Inaltarea liniei superioare a buzelor. Multe femei aleag aceasta varianta, pentru ca asigura un  aspect mai indraznet
  –  Marirea pronuntata a buzelor (in special buza superioara), cea mai solicitata varianta pentru un look provocator.

Buzele sexy sunt putin cam scumpe, prin injectare cu acid hialuronic pretul este de 250€ (seringa de 1 ml).  Unele clinici au oferte tare avantajoase care ne pot ajuta sa avem imaginea noastra asa cum o dorim si cu o suma care sa nu ne sperie.

Pentru fetele care fug de ace exista varianta masajului, nu la fel de puternic este efectul insa  se merita pentru o mica imbunatatire.  Masajul pentru marirea buzelor se face in fiecare dimineata. Incepi prin a iti  masa usor buzele de la stanga la drapta, lasandu-le moi. Maseaza  amplu pana ce buzele devin usor rozalii, semn ca ati intensificat circulatia sanguina locala. Lasa buzele usor moi si masati prin miscari verticale timp de 1-2 minte. Apoi relaxare.

Nu este nici greu nici imposibil. Buze de vis putem avem fiecare dintre noi, trebuie doar sa vrem si sa fim pregatite.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu