Sanatate Sfaturi si sugestii

Argila, un aliat al sanatatii tale

Argila, un aliat al sanatatii taleRenumita argila are o compozitie asemanatoare cu aceea a corpului nostru. Da, desi suna putin ciudat, argila  contine minerale cum ar fi  calciu, magneziu, siliciu, fier, fapt care ii permite sa curete toxinele din sange.

Acest sanatos amestec de silicati si fragmente de cuart si mica, este un miracol pentru sanatatea noastra fizica si avantajul suprem, se vede la exterior. Silicatul de aluminiu ii confera proprietatile cicatrizante, iar alti produsi de care dispune ii explica proprietatile antitoxice.  Printre cele mai importante efecte notam, stimularea  activitatea glandelor endocrine si combaterea  hiperaciditatii. Totodata  potenteaza fortele de aparare ale organismului si ajuta la echilibrarea radioactiva a corpului. Are efect tonic asupra sistemului nervos si alunga afectiunea zilelor noastre, stresul.

La capitolul frumusete trebuie sa ne notam ca argila se amesteca si ies combinatii  foarte benefice folosind diferite fructe, legume, iaurt, miere de albine, ulei de masline, galbenus de ou, fiecare alese  in functie de tipul de ten. Se lasa sa actioneaze 20-30 de minute si apoi se clateste cu apa calda din abundenta. Lasa tenul fin si are aceleasi efecte ca un tratament cosmetic mult mai scump.
 
Bomboanele  din argila sunt foarte utile impotriva durerilor in gat. Se suge, ca o bomboana, o bucatica de argila, pana la dizolvarea completa acesteia. Efectul nu intarzie sa apara.

Natura ne ofera solutii la indemana si de mare ajutor. Acest supranumit 'pământ natural si viu ne ofera multe motive pentru a il folosi cu incredere.  Atentie insa la calitatea argilei, este foarte importanta. Pentru ca pamantul este foarte poluat in ultima vreme, e bine ca ea sa fie procurata din farmacii si magazinele naturiste, unde puritatea ei este garantata pentru a ne bucura pe deplin de beneficiile acesteia.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu