Sanatate Sfaturi si sugestii

O sansa pentru o inima sanatoasa

O sansa pentru o inima sanatoasaGaleria Real impreun cu Sensiblu Si MEDCO realizeaza  cu ocazia Zilei Inimii testari gratuite de tensiune arteriala si indice de masa corporala.

In weekendurile 29-30 septembrie si 6-7 octombrie, in 13 locatii din 11 orase, personal specializat va face testsri si va oferi sfaturi celor interesati.
Evenimentul se va desfasura in intervalul 11.00 – 17.00.
 “La prima editie a Zilei Inimii din Galeriile Real, cea din 2011, am testat peste 4.000 de persoane in doua zile. Anul acesta vom dedica doua weekenduri acestui proiect, intrucat clientii nostri sunt dornici sa afle despre sanatatea lor.” – spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.
“Scopul campaniei “Ziua Inimii” este sa incurajam romanii sa adopte un stil de viata sanatos. Vrem, de asemenea, sa-i facem pe oameni sa constientizeze riscul pe care il reprezinta bolile cardiovasculare si sa stie ca acestea pot fi prevenite.” – spune Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu.
Ziua Inimii este un eveniment marcat international in ultima duminica din septembrie prin campanii de educare si testare a populatiei.
Romania ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre romani mor din cauza bolilor de inima.

Lista locaţii pentru Campania Ziua Inimii in Galeria Real:
Arad –  Calea Radnei nr. 298
Baia Mare – Bdul Bucuresti nr. 144
Bucureşti Est – B-dul Theodor Pallady nr. 51
Bucuresti Berceni – Str. Drumul Dealul Bisericii nr. 67 – 109
Cluj –  Bdul Muncii nr. 1- 15
Constanţa 2 – Bdul Aurel Vlaicu nr. 168
Deva – Calea Zarandului nr. 87
Galati – Bdul Galaţi nr. 3-A
Oradea – Str. Ogorului nr. 171
Oradea – Str. Suisului nr. 10A
Pitesti – Str. Dobrogeanu Gherea nr. 1
Satu Mare – Drum Carei 77 – 79
Suceava –  Com. Scheia, Str. Humorului nr. 86
 
Merita sa avem grija de sanatatea noastra si sa ne supraveghem constant si corect organismul. Este o sansa ce merita fructificata, caci preventia este cel mai bun remediu.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu