Sanatate Sfaturi si sugestii

Chirurgia reparatorie pentru lobii urechilor e din nou la moda!

Chirurgia reparatorie pentru lobii urechilor e din nou la moda!Putin mai rar intalnita prin clinicile de specialitate din Romania, chirurgia reparatorie pentru lobii urechilor poate aduce un cert avantaj pentru persoanele care doresc sa arate mai placut, dar si mai tinere. Odata cu trecerea timpului, chiar si lobii urechilor pot trada varsta noastra reala si de aceea chirurgia estetica vine sa ofere si asemenea servicii medicale pentru corectarea defectelor create de varsta.
 
Lobii urechilor pot fi corectati, daca asa se doreste, si pot fi de asemenea "improspatati", capatand astfel un aspect tineresc si elastic, operatia propriu-zisa nefiind deloc complicata, dar cerand totusi mana unui chirurg cu experienta, care sa nu permita strecurarea unor deficiente si mai mari in aceasta zona bine expusa privirilor curioase ale celor din jurul nostru.
 
Nici costurile unei interventii de chirurgie reparatorie pentru lobii urechilor nu sunt la fel de mari ca cele cerute de operatii similare pentru corectarea nasului sau a barbiei, in Occident asemenea interventii putand sa fie chiar complet acoperite de asigurarile de sanatate atunci cand se considera ca intr-adevar o asemenea operatie va contribui decisiv la imbunatatirea aspectului fizic a pacientilor.
 
Cei care au apelat la o asemenea forma de corectare estetica a lobilor urechilor sunt intr-o buna proportie multumiti de rezultate, existand bineinteles si persoane care au avut mai mult de suferit din cauza unei astfel de interventii si care nu au reusit sa obtina un plus de imagine prin apelul la chirurgia reparatorie pentru lobii urechilor.
 
Trebuie in consecinta aleasa o clinica de renume si pentru astfel de interventii, nefiind deloc o idee buna sa se caute un chilipir chiar si daca operatia in sine nu este deosebit de complexa. Rezultatele finale pot fi doar astfel de exceptie, spre marea voastra multumire, nu de putine ori o astfel de masura aparent lipsita de importanta putand sa schimbe mult in bine aspectul general al unei persoane.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu