Sanatate Sfaturi si sugestii

BRAVA, cea mai noua tehnica non-chirurgicala de marire a sanilor

BRAVA, cea mai noua tehnica non-chirurgicala de marire a sanilorPrezenta si in Romania, compania americana Brava, LLC vine pe piata cu o propunere foarte interesanta de marire a sanilor care are la baza "reconstructia mamara prin injectarea de tesut adipos propriu". Brava nu reprezinta, poate, modalitatea cea mai placuta de marire a sanilor, dar da rezultate satisfacatoare si nu presupune interventia chirurgicala sau introducerea de corpi straini in corpul femeilor care isi doresc niste sani mai mari si mai frumosi.

Prin aceasta tehnica sanii vostri vor castiga gradual in marime, putand astfel obtine pana la o cupa in plus ca dimensiune pentru bust si beneficiind pentru acelasi pret si de tratament de remodelare corporala care sa ajute la atingerea unei armonii intre sanii mariti si restul corpului. Procedura in sine implica si un grad suportabil de durere si cere si multa rabdare, in unele situatii fiind nevoie de aproximativ 8 saptamani per total pentru atingerea rezultatelor dorite.

Pacientele care asteapta minuni de la  noul sistem pot fi oarecum dezamagite deoarece cresterea sanilor nu va fi impresionanta ci doar suficient de generoasa cat sa va bucurati de o pereche de sani frumosi si naturali si pana la o cupa mai mari decat erau inainte de aplicarea acestui tratament. De interes este si faptul ca aceasta tehnica se adreseaza inclusiv femeilor care au apelat in trecut la implanturi mamare sau alte tehnici de marire a sanilor, si in cazul lor existand solutii de marire a sanilor si modelare corporala desigur dupa ce sunt indepartate implanturile.

Pretul aproximativ pentru acest tratament se invarte in jurul sumei de 2500 de dolari americani, aici fiind incluse atat sesiunile de injectare cu tesut adipos propriu cat si expanderul extern (sistemul BRAVA). Un microprocesor marca SmartBox controleaza si inregistreaza tractiunile constante exercitate tridimensional in scopul maririi graduale a sanilor, la final fiind implementate si sedintele de injectare cu tesut adipos si modelarea corporala care vor mentine sanii la noua lor marime.

Tehnica BRAVA de marire a sanilor nu este recomandata fumatoarelor, persoanelor cu un istoric oncologic incarcat in familie, adolescentelor, gravidelor sau femeilor care au suferit diverse interventii chirurgicale la sani, mai putin implanturile mamare. De asemenea, nu exista pana in prezent studii medicale aprofundate care sa certifice aceasta tehnica ca fiind complet sigura pentru sanatatea pacientelor, dar procedura in sine este supervizata de medici specialisti care vor aproba sau nu implementarea sa in functie de starea generala de sanatate a pacientelor si alte aspecte de natura medicala care nu sunt compatibile cu noul sistem.

Persoanele interesate sa afle mai multe despre aceasta revolutionare idee  pot consulta in mod direct unul dintre medicii din Romania specializati in aceasta tehnica, existand si un website in limba romana unde sunt oferite mai multe detalii despre tehnica BRAVA de marire a sanilor precum si datele de contact si o lista cu medicii si clinicile specializate in implementarea acestui tratament in Romania.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu