Sanatate Sfaturi si sugestii

Astaxantinul contribuie decisiv la estomparea ridurilor

Astaxantinul contribuie decisiv la estomparea ridurilor
Un carotenoid de exceptie, din categoria compusilor fitochimici, astaxantinul face in prezent furori pe piata produselor cosmetice, putand fi intalnit in stare naturala intr-o larga gama de produse alimentare precum carnea de somon, pastrav, creveti, diferite crustacee, alge de cultura si altele.

Astaxantinul este recunoscut de multa vreme ca fiind un antioxidant eficient, cu o toxicitate scazuta, si util de introdus pe piata inclusiv ca supliment alimentar, putand fi oferite astfel nutrimente de exceptie pentru organismul uman, dar si pentru cel al animalelor domestice. In prezent, astaxantinul se produce atat pe cale naturala cat si sintetica in multe locuri din intreaga lume.

Cea mai buna si mai ieftina sursa de obtinere a astaxantinului o constituie o categorie aparte de micro-alge, care sunt special cultivate pentru obtinerea astaxantinului si care ofera un randament crescut si nu necesita conditii speciale de cultura. Industria cosmetica beneficiaza din plin de acest lucru, multe produse cu efect anti-rid folosind…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu