Sanatate Sfaturi si sugestii

Aportul zilnic de magneziu grabeste vindecarea eczemelor

Aportul zilnic de magneziu grabeste vindecarea eczemelor
Nu doar adultii sufera de afectiuni ale pielii de tipul eczemelor, dar si copiii sunt destul de des expusi acestei conditii, care poate sa nu sa dispara odata cu trecerea timpului. In trecut, eczemele apareau preponderent la cei mici si se vindecau in timp, dar in zilele noastre lucrurile stau putin diferit, fiind vorba despre o problema care afecteaza o mare parte a populatiei, iar cauzele producerii acestor eczeme “de tranzitie” nu sunt in totalitate cunoscute.

Ca termen generic, eczema se refera la mai toate afectiunile minore ale pielii, care se manifesta la exterior, aici putandu-se discuta despre piele uscata, inflamata, inrosita sau iritata, fiind vorba despre o boala care nu se transmite la alte persoane. Stiinta medicala a oferit si ofera suficiente solutii pentru tratarea eczemelor de tot felul insa nimeni nu garanteaza in prezent, la fel ca si in trecut, ca eczemele sunt tratate in profunzimea lor, adica nu se poate afirma ca tratamentul este complet si infailibil.

Printre simptomele care insotesc aparitia eczemelor se numara inrosirea pielii, mancarimi ale zonei afectate, piele uscata, piele crapata, piele ingrosata, besici si chiar puroi. Cauzele pot fi deopotriva interne si externe, de obicei fiind vorba despre o expunere neglijenta la factori cu grad de risc din mediul inconjurator (bacterii, substante chimice, virusi), care mai apoi…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu