Sanatate Sfaturi si sugestii

Agrisele ofera beneficii multiple pentru sanatate

Agrisele ofera beneficii multiple pentru sanatate
Alaturi de coacazul rosu si de afine, agrisele sunt unul dintre fructele de padure binecuvantate, care pot face mult bine pentru sanatatea oricarei persoane si in special persoanele trecute de prima tinerete vor beneficia din plin de efectele stimulatoare ale agriselor asupra organismului uman.

Pentru cei care sufera de afectiuni ale ochilor, introducerea agriselor la dieta va aduce un plus de sanatate, aceste fructe putand ameliora simtitor afectiuni precum cataracta sau hipermetropia. In cosmetica, agrisele servesc de asemenea si la prepararea de tonice eficiente pentru cresterea parului si pigmentarea naturala a firelor de par.

Pentru cei care sufera de o lipsa marcata a apetitului alimentar, in special copiii, se pot combina agrise cu putina miere de albine, iar rezultatele vor fi dintre cele mai bune, putandu-se inregistra si cresteri sanatoase in greutate astfel. In plus, consumul de agrise va stimula si activitatea sistemului circulator si pe aceea a inimii, iar beneficiile vor fi astfel vizibile la scurta vreme dupa introducerea lor la dieta.

Pentru persoanele in varsta, agrisele sunt un bun agent anti-imbatranire, reducand cu succes efectele negative ale imbatranirii asupra organismului. Cei care mai sufera si de diabet, se vor buc…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu