Sanatate Sfaturi si sugestii

Fără cearcăne – cu blefaroplastie

Fără cearcăne – cu blefaroplastieÎncercam să fac o ierarhie a problemelor celor mai stresante pentru femei. Nu am reuşit să le ordonez în nici un fel pentru că toate par la fel de „tragice”, aşa că nu voi spune exact locul pe care îl ocupă pungile de sub ochi în topul pericolelor împotriva feminităţii ci voi spune doar că este o problemă care aduce nori în viaţa oricărei femei, la orice vârstă.

Stresul, alimentaţia necorespunzătoare, lipsa de somn, urmările unor boli, moştenirea genetică, toate acestea pot marca faţa unei femei cu inesteticele cearcăne. Şi, ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, înaintarea în vârstă poate aduce încă o „bucurie” de tipul pleoapelor superioare căzute. Aceste chestiuni, pe lângă faptul că sunt inestetice, mai reprezintă şi un pericol pentru buna funcţionare a analizatorului vizual: infecţii la nivelul conjunctivei, gene intrate permanent în ochi, curăţare naturală ineficientă, incapacitatea de a vedea cum trebuie.

În concluzie, operaţia numită blefaroplastie nu este întotdeauna un moft ci poate salva realmente un organ de simţ extrem de important. Nu este o operaţie complicată şi nu implică riscuri majore atât timp cât este realizată de către un specialist. Nu are repercusiuni asupra vederii, nu durează mult, poţi pleca acasă a doua zi, te vei reface complet într-o săptămână iar preţul este în jur de 800 de euro. Cicatricile vor fi invizibile şi singura neplăcere va fi o eventuală senzaţie de disconfort la nivelul pleoapei.

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu