Dragoste si Sex Relatii

Tu il iubesti pe el, dar el nu te iubeste

Tu il iubesti pe el, dar el nu te iubesteMacar odata in viata, fiecare dintre noi a trecut printr-o experienta in care iubirea nu a fost impartasita. Agonia de a vrea sa ai alaturi pe acel cineva, care ti se pare perfect, dar care nu-ti impartaseste sentimentele, iti macina lent inima.
 
            De ce nu iti raspunde la sentimente?
            Daca ar fi sa raspunzi la intrebarea De ce il iubesti?, nu ai sti exact sa spui ce anume il face unic pentru tine si de ce inima iti tresalta de fiecare data cand il vezi.
            E greu sa te impaci cu ideea ca el nu te iubeste, cand tu simti aproape totul pentru el si ai face orice pentru a-i indeplini dorintele, pentru a-l vedea zambi, pentru a-l determina sa te ia in brate chiar si o secunda. Nu-ti dai seama cum poate sa ramana indiferent cand emotiile tale sunt ascutite la maxim, iar iubirea pe care i-o porti e atat de intensa si frumoasa. Cum este posibil ca el sa nu simta la fel?
            Raspunsuri sunt o multime: nu el este persoana potrivita pentru tine; poate tu nu esti persoana potrivita in ochii lui; se afla intr-un moment al vietii cand nu are cum sa te vada altfel decat ca pe o prietena; este implicat intr-o relatie; are cu totul alte asteptari.
 
            Cine este vinovat?
            Nimeni. Acesta este raspunsul. Nici tu nu esti de vina ca simti ceea ce simti, nici el ca nu simte ceea ce ai dori tu. Dragostea este o emotie; singurul lucru de care poti fi sigura e faptul ca nu o poti controla. Nu poti determina o inima sa te iubeasca daca ea nu simte asta. Nu poti schimba emotiile unei persoane pentru ca sentimentul de iubire nu tine de minte, ratiune, alegeri, de ce ar fi bine pentru tine sau nu. Iubirea este ca vantul, nu poti sti cand o sa apara, cat o sa dureze, cat de intensa va fi. Niciodata nu poti prinde vantul in palme daca el nu vrea sa fie prins.
 
            Nu uita!
– sa zambesti chiar daca iti este greu;
– sa te impaci cu ideea ca el nu este pentru tine;
– sa mergi mai departe cu inima deschisa pentru a lasa pe altcineva sa te iubeasca;
Pentru toata lumea exista acel cineva. Nu trebuie sa renunti niciodata la speranta ca il vei intalni.
 
            Pentru ca doua suflete pereche sa se intalneasca e nevoie de clipa si timpul perfecte. Sa fii exact in locul si momentul in care trebuie pentru a-l intalni pe cel care te completeaza aproape in totalitate, este greu, dar nu imposibil. Trebuie sa ramai mereu cu inima impacata, cu mintea puternica si ochii larg deschisi pentru a nu-l lasa sa treaca pe langa tine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu