Dragoste si Sex Relatii

Sentimente sau doar placere carnala?

Sentimente sau doar placere carnala?Ce emotie este mai puternica: sexul sau iubirea? Mintea si inima noastra, de cele mai multe ori, nu sunt pe aceeasi lungime de unda. E greu sa gasesti un echilibru, dar stim bine ca, atunci cand cele doua se intersecteaza, se aprinde un foc care cu greu mai poate fi stins.
 
            Vezi diferenta!
 
Iubire: O partida de sex poti sa o dai uitarii si nu te legi emotional de ea. O iubire, insa, poate dura o viata. Uneori te lasa incapabila sa mai poti iubi pe altcineva, iti ofera un sentiment de invincibilitate ce tine mai mult de 20 de minute. La sex poti sa spui stop cand vrei tu, insa dragostea nu o poti opri. Nu-ti poti spune pe cine sa iubesti si nici pentru cat timp.
 
Sex: Este doar o unealta care te ajuta sa intensifici sentimentele si emotiile ce te rup o clipa de realitate si sa traiesti doar prin intermediul simturilor. Pentru ca, atunci cand te lasi cuprinsa cu adevarat doar de partea intima a momentului, nimic si nimeni nu mai conteaza. Tot ce vrei este sa traiesti prezentul, emotia, pasiunea si intensitatea clipei.
 
Toate barierele se prabusesc cand intalnesti persoana potrivita
 
Stim bine ca traim, in anumite clipe, sentimente si emotii in care ratiunea nu are nici un cuvant de spus. In diferite momente ale vietii noastre avem nevoie fie doar de iubire, fie doar de sex sau de amandoua odata.

Emotiile, hormonii si pasiunea au personalitate proprie, au atitudine. Cand isi spun cuvantul, nimic nu le poate opri, indiferent ce ti-ar dicta tie mintea sau cei din jur.     In schimb, sentimentul trait este extraordinar atunci cand te indragostesti nebuneste de o persoana si te simti si ca o zeita in pat alaturi de ea. Esti unica, frumoasa, sexy, vrei sa iubesti, vrei sa fii iubita, vrei sa il scoti din minti in pat si viceversa.

Cand intalnesti persoana potrivita, toate barierele, zidurile si principiile pe care le-ai ridicat in timp se transforma in pulbere.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu