Dragoste si Sex Relatii

Un suflet ascuns in doua trupuri

Un suflet ascuns in doua trupuri Cand dragostea ia decizia de a intra in viata ta, nu poti face nimic pentru a o opri.
 
Dragostea este un virus
Dragostea este ca un virus care iti invadeaza trupul. Indiferent ce ai face, ce ai spune, ce tratamente ai urma, nu poti scapa. In doar o secunda, tot echilibrul este dat peste cap. Te gandesti aproape in fiecare clipa la el, simti ca nu poti respira cand nu este langa tine, ii duci dorul chiar si in clipa in care te tine de mana, iar ziua de maine este de neconceput fara prezenta lui in viata ta. Nu poti dormi, nu poti manca, nu poti respira, sentimentul de iubire iti inunda intreaga inima, minte si viata.
            Iubirea e minunata, e ca si cum Mos Craciun s-a hotarat dintr-odata sa iti aduca cadouri in fiecare zi din an. Zambesti continuu, stralucesti de fericire, nici o veste rea nu te poate intrista, te simti invincibila. E ca si cum cineva ti-a schimbat bateriile epuizate, iar acum esti atat de plina de energie, incat poti face 10 lucruri odata, si chiar la randament maxim.
            Nu poti sa te certi cu nimeni, nu poti ura pe nimeni, nu vrei sa fii prinsa in nici un conflict, orice sentiment negativ ti se pare banal si fara rost.
           
            Aproape magic
Sentimentul de iubire e ceva de nedescris, te transforma intr-un om mai bun, te determina sa iti doresti sa fii mai bun. Vrei sa faci fapte bune, sa inveti sa iubesti mai bine, esti in stare sa faci orice, indiferent de consecinte, pentru a proteja ceea ce simti.
            E un sentiment minuntat sa te trezesti dimineata, somnoroasa, si sa fii langa o persoana care iti pune zambetul pe buze inainte ca macar sa fi iesit din lumea viselor si sa realizezi ca nu ai dori sa te afli nicaieri altundeva decat acolo, ghemuita in bratele lui.
            El te cunoaste, te intelege, te asculta, te accepta asa cum esti, rade la aceleasi glume cu tine, simti ca inainte de toate este cel mai bun prieten al tau, iar ca bonus este si sufletul tau pereche.
            Cu siguranta, cand iubesti si esti iubit, devii o persoana mai buna, deoarece realizezi ca, atunci cand esti fericita, nimic nu este imposibil.
            Iubiti-va frumos!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu