Dragoste si Sex Relatii

Tu ce ai sacrifica pentru ca relatia de iubirea sa mearga?

Tu ce ai sacrifica pentru ca relatia de de iubirea sa mearga?"M-am mutat in orasul in care era el, deoarece puteam sa jur cu mana pe inima ca este sufletul meu pereche, insa odata ajunsa acolo din pacate lucrurile nu au mers si a trebuit sa ne despartim la mai putin de un an", Ancuta 23 de ani.
 
"Mi-am sacrificat o prietenie foarte draga, stiu ca sunt personajul negativ aici pentru ca am luat, sa zic asa, iubitul prietenii mele, dar nu am avut alta optiune, pur si simplu ne-am indragostit unul de altul. Suntem impreuna de 2 ani si pot spune ca sunt fericita cu adevarat." Nicoleta, 21 de ani
 
"Nu ii placea de prietenele mele si am ales sa pun punct relatiilor de prietenie, desi imi este greu si imi este dor de ele, nu pot sa fac nimic pentru ca nu  vreau sa il supar in nici un fel; il iubesc prea mult." Suzana 19 ani.
 
"Mi-a placut din totdeauna sa fiu o femeie independenta din toate punctele de vedere pana l-am intalnit pe cel ce mi-a furat inima, dintr-o femeie de afaceri acum sunt casnica, am doi copii si un sot minunat. Nu regret alegerea facuta pentru ca ma simt implinita alaturi de familia mea." Elena 31 de ani.
 
"Am renuntat la o parte din personalitatea mea, desi eram super aventuroasa acum sunt mai linistita, desi eram galacioasa si vorbeam non stop acum sunt mai cenzurata si am grija sa nu spun chiar toate prostiile ce imi ies pe gura, a fost o alegere proprie sa ma schimb, desi daca nu ar fi fost el in viata mea poate ca as fi renuntat la nimic din ce ma defineste", Sorina 27 de ani
 
"Am hotarat sa nu avem copii deoarece el mai are 2 dintr-o casatorie anterioara si nu mai doreste altii, ma doare sufletul, insa il iubesc si imi vad restul vietii alaturi de el asa ca accept." Daniela 34 de ani.
 
"Cel mai mare sacrificiu a fost sa ii dau drumul persoanei pe care eu o consideram sufletul pereche pentru mine, insa el nu ma iubea suficient de mult. A durut, doare si fac tot posibilul sa il tin pe el si amintirile noastre departe de viata mea. Este mai fericit acum fara mine si, desi suna trist, intr-un colt al inimii mele ma bucur pentru el". Tatiana, 26 ani.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu