Dragoste si Sex Relatii

Detoxifierea relatiei!

Detoxifierea relatiei!Cand esti intr-o relatie de lunga durata este usor sa te complaci in anumite situatii mai mult sau mai putin neplacute care dauneaza relatiei. Nu te ocupi de aceste probleme pentru ca mereu intervine vorba "Este timp"! Dar uneori acest "timp" ar putea fi mult prea tarziu, iar acumularea problemelor si nemultumirilor sa fie atat de mare intre voi doi, incat nu mai gasiti cale de mijloc pentru a va impaca.

Pentru ca nu acordam atentia necesara unor situatii ce par lipsite de importanta, se produc rupturi intre relatii ce nu mai pot fi remediate. Asa te poti trezi ca dupa cativa ani de relatie privesti partenerul si realizezi ca te uiti la un strain langa care nu iti mai gasesti locul.

De aceea este important ca dupa fiecare an de relatie, sa privesti in urma si sa incepi sa faci curatenie prin sentimentele si nemultumirile voastre pentru a evita sa se acumuleze prea multe.. lucruri care ajung sa va impovareze relatia incat veti simti ca va inecati desi sunteti la suprafata.

1.      Lasa supararile in trecut: daca esti nemultumita pe el, daca te-a suparat cu ceva si nu i-ai spus atunci, daca a facut un gest care te-a deranjat si tu ai trecut cu vederea insa ti-a ramas imprimat in memorie momentul, vorbeste cu el. Nu lasa ca toate aceste lucruri sa te transforme intr-o persoana tafnoasa, iar cand el incearca sa vorbeasca cu tine tu reactionezi violent, te superi fara motiv si te transformi intr-o incapatanata. El va fi total surprins de reactia ta si nu va sti ce este cu tine, nu este constient ca toate gesturile facute de el au ridicat in sufletul tau o nemultumire care izbucneste din cand in cand afara atunci cand mai putin te astepti. De aceea este extrem de important sa vorbesti cu el, sa ii explici situatia in care te afli si nemultumirile pe care le ai.

2.      Munca si preocuparile diferite pe care le aveti va pot indeparta foarte mult. Iar in anumite cazuri singurul loc unde ati putea vorbi si petrece timp impreuna este seara in pat, dupa ce se termina toata nebunia de pe timpul zilei. Insa nici atunci nu mai aveti timp pentru voi pentru ca fie sunteti prea obositi,  prea stresati sau prea preocupati cu problemele de pe timpul zilei pentru a va mai acorda atentia necesara. Si cand in sfarsit parca ai vrea totusi sa spui ceva, te prinde somnul de o geana si deja cand te trezesti si privesti perna de alaturi e prea tarziu, a plecat la serviciu! De aceea orice zi libera pe care o aveti (daca nu o aveti faceti tot posibilul pentru a o obtine) trebuie sa o petreceti impreuna. Nu transformati relatia voastra intr-una de colegi de apartament sau de amicitie pentru ca asta va duce in timp la despartire. Este esential sa va puteti bucura de prezenta voastra impreuna, nu uitati sa radeti impreuna, sa va tineti de mana, sa va imbratisati, sa stati pentru 5 minute dintr-o saptamana pe o banca in parc.

3.       Rutina trebuie aruncata la gunoi:este important sa ai parte de o activitate impreuna cu iubitul tau, fie ca e vorba de mersul pe bicicleta sau va uitati impreuna la un serial pe care il apeciati amandoi, este important sa rupeti rutina zilnica ce va transforma viata intr-un orar bine planificat.
 
Doar impreuna puteti construi o relatie puternica, indelungata si fericita! Este nevoie ca voi doi sa lasa-ti la o parte tot ce va dauneaza si sa incercati sa redescoperiti toate acele lucruri care v-au facut sa va indragostiti unul de altul.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu