Dragoste si Sex Relatii

Treci peste infidelitatea partenerului?

Treci peste infidelitatea partenerului?Se spune ca ce "nu stii, nu doare", dar ce faci cand adevarul te loveste in fata ca un dus rece ce te trezeste la o realitate ce pare imposibila. Zbuciumul, indoielile, negarea, ura, te duc pe marginea unei prapastii care te indeamna iar si iar sa sari. Sigur este ca pana sa asimilezi cu adevarat informatia cateva zile nu vei mai stii ce este cu tine. Confuzia ce pune stapanire pe inima si mintea ta pare ca o tornada de neoprit in care nici o fraza pe care incerci sa o formulezi nu are logica.
           
Nu are rost sa cautam acum motivele unei infidelitati, pentru ca indiferent de ce ar spune el nimic nu mai poate calma durerea plina de spini ce apasa peste inima ta cu forta unui buldozer ce incearca sa o zdrobeasca. Am auzit ca uneori iubirea dureaza doar 3 luni, alteori 23 de ani si nici pana acum nimeni nu stie care este secretul unei relatii de lunga durata. Principalul element pentru ca o relatie sa mearga este increderea deplina intre voi doi, dar uneori uitam ca pana la urma suntem persoane diferite pe care tot ce ii leaga sunt cateva punti comune in care, din cand in cand, apar fisuri si daca nu le ingrijim la timp, acestea pot darma tot ce ai construit.
           
Ramai cu el deoarece:
–          il iubesti atat de mult incat consideri ca trebuie sa mai acorzi inca o sansa celui carui detine cheia inimii tale si pentru ca daca simti ca este sufletul tau pereche trebuie sa lupti pentru el;
–          din frica de a nu ramane singura, de a te dezobisnui sa renunti la toate lucrurile pe care le faceti impreuna, la prietenii comuni la tot ce v-a unit pana acum, uneori siguranta de a avea pe cineva alaturi este mai puternica decat orice greseala ar face acesta.
–          uneori ramai langa acesta deoarece ai ajuns la o stabilitate financiara atat de mare incat nu simti nevoia sa pierzi totul doar pentru ca niste "fufe" au cazut in patul lui si care nici macar nu merita un strop din atentia ta.
–          in unele cazuri se ramane impreuna pentru ca, desi stati sub acelasi acoperis, aveti vieti separate si poate chiar si sentimentele s-au schimbat intre voi si tot ce va mai leaga sunt copii, afacerile… lucruri pe care considerati ca nu trebuie sa le zdruncinati doar pentru ca unul sau altul calca stramb.
 
Pleci fara te mai uiti inapoi:
–           este cazul in care cand afli si simti ca iti fuge pamantul de sub picioare si nu te mai intereseaza, familie, bani, faptul ca ai putea pierde totul, pleci de langa el pentru ca, privindu-l vei descoperi ca este un strain si nu persoana de care tu te-ai indragostit si ca oricat ai reincerca tu sa il ierti si sa ii acorzi increderea pierduta, totul este o lupta inutila. E ca si cum ai incerca sa construiesti un palat din nisip exact langa malul marii. La fiecare val acesta se va darama!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu