Dragoste si Sex Relatii

Trei motive care te impiedica in a avea o relatie

Trei motive care te impiedica in a avea o relatieNu este usor sa incepi o relatie fiind constienta de cata implicare sentimentala este nevoie pentru ca aceasta sa mearga si sa fie de succes. Cu atat mai putin, gandul ca toata investitia ta poata fi una nereusita si risti sa iti rupi inima in doua si sa te astepte o suferinta indelungata, nu te face mai curajoasa. Insa, daca nu risti, nu ai cum sa intalnesti persoana ce o sa iti completeze cele mai frumoase momente pe care le vei trai si alaturi de care te vei simti fericita si completa.

1.    Unul din motivele care te poate impiedica sa ai o relatie este fuga continua dupa o cariera de succes, tona de ore suplimentare care nu iti mai permit sa ai niciun fel de viata personala, iar cand ai pauzele tale de munca, gandurile tale sunt in continuare preocupate cu serviciul, cu problemele inca nerezolvate, cu stresul ce te va astepta dupa ce vei reveni la birou. Cariera este importanta, sa ai propria independenta iti intareste caracterul si personalitatea si iti ofera sansa de a-ti indeplini multe alte dorinte, insa trebuie sa ai grija sa nu devii dependenta de munca. Sa nu lasi serviciul sa iti ocupe intr-atat viata personala, incat sa nu mai stii ce inseamna cuvantul concediu. Trebuie sa gasesti un echilibru intre partea profesionala si cea personala.

2.    Frica de a fi cu persoana nepotrivita te poate impiedica sa o intalnesti pe cea cu care te-ai potrivi de minune. Daca nu incerci, daca nu oferi nicio sansa pe tot felul de motive, ca ba este prea sarcastic, ba ca nu iti place cum se imbraca sau cum ii sta parul.. acestea sunt doar motive pentru a-ti oferi scuza necesara sa nu accepti o invitatie in oras. Si trebuie sa te gandesti ca poate, fara sa iti dai seama, ai putea sa refuzi o intalnire cu sufletul tau pereche. Si chiar daca ai cerintele prea ridicate, doresti sa arate intr-un anumit fel, sa se comporte in alt fel, sa vorbeasca intr-un anumit stil, asta nu inseamna ca nu poti sa ai si pauzele in care accepti sa iesi in oras doar pentru simplu fapt de a iesi si de a te bucura de compania unei persoane. Printul pe cal alb o fi undeva in drumul tau, dar daca tu te ascunzi numai in casa risti ca acesta sa treaca pe langa tine fara sa se opreasca.

3.    Complexele sunt o piedica importanta in calea unor relatii. Sa spunem ca te invita in oras exact persoana la care tu visai si iti doreai sa faca acest lucru. Iar tu faci incredibilul lucru de a refuza. De ce? Ba ca te simti prea grasa si atunci spui ca te vei intalni cu el dupa ce slabesti vreo 5-6 kg, ba nu ai costumatia potrivita pentru o intalnire cu el si orice ai tu in dulap te face sa te simti urata, ori emotiile te acapareaza intr-atat de mult incat te simti incapabila sa scoti vreun cuvant sau sa iti opresti mainile din tremurat. La o prima intalnire este important sa fii tu insati pentru ca.. ce rost are sa fii altcineva!? Vrei ca el sa se indragosteasca de tine sau doar de un personaj pe care tu l-ai creat? Lasa balta complexele, viata e prea scurta si tu trebuie sa o traiesti la maximum.

De multe ori in viata nu regreti lucrurile pe care le-ai facut, ci lucrurile pe care nu ai avut curajul sa le faci.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu