Dragoste si Sex Relatii

Tipuri de iubiti mofturosi

Tipuri de iubiti mofturosiPutem accepta intr-o mai mica sau mai mare masura mofturile barbatilor pe care ii iubim si sa trecem cu usurinta peste anumite ticuri ale lor de dragul relatiei. In plus, intr-o relatie trebuie sa te modelezi si dupa propriul partener pentru ca sa fie o relatie de succes. O relatie formata din doi "cocosi" ori este plina de conflicte ori se va termina foarte repede. Insa la unii barbati moftul personal este imprimat atat de tare in personalitatea lor, incat aproape ca ii defineste.

Tipul – Incapatanarea in persoana
Nu te asculta de niciun fel, mereu el are dreptate, mereu lucrurile trebuie facute asa cum vrea si doreste el, altfel nu e bine. Chiar daca vii cu dovezi concrete si le insiri in fata ochilor sai, acesta prefera sa le ignore sau sa le trateze cu superficialitate si sa faca tot asa cum isi doreste el. Iar daca greseste, sa nu te astepti sa recunoasca asta, va da vina fie pe vreme, fie pe altcineva de intorsatura neasteptata a situatiei, insa el nici pe departe nu este vinovat ca nu te-a ascultat.

Tipul – Spun de toate, dar nu fac nimic
Laudarosul care promite marea cu sarea, ca va face si va drege si va scoate un iepure dintr-un borcan si va reusi el sa transforme apa din pahar in vin… Insa sunt doar vorbe pentru ca niciodata nu se materializeaza nimic din ce promite. Chiar asteapta de cele mai multe ori ca alegerile sa fie facute in locul lui, si munca sa, de-ar fi facuta de altcineva, nu l-ar deranja, lenea este ca fratele lui pereche iar lipsa punctualitatii este fratele sau cel mic.

Tipul – Te iubesc, dar sunt foarte ocupat
Se concentreaza pe orice altceva decat pe relatie, ii plac activitatile cu prietenii sau se concentreaza la gadget-urile lui mai mult decat la o discutie cu tine, prefera uneori chiar sa munceasca mai mult decat sa vina acasa mai devreme. Si toate astea nu pentru ca nu te-ar iubi sau pentru ca te-ar evita dupa cum usor s-ar intelege, ci pentru ca asta este firea lui. Daca nu isi ocupa mereu timpul se simte ca o leguma puturoasa pe langa care viata trece si nu simte ca traieste, de aceea mereu simte nevoia sa faca, sa fie undeva, mereu activ, mereu ocupat, chiar daca preocuparile sale sunt din cele mai puerile.

Tipul – Viata e de rahat si eu tocmai am calcat pe unul
Cu totii trecem prin momente mai putin bune uneori, viata nu e chiar atat de roz! Dar ne ridicam de jos, ne scuturam hainele si mergem mai departe. Nu ne lasam doborati de primul obstacol. Insa cand esti impreuna cu o persoana al carui nume este pesimismul iti vine sa iti smulgi fiecare fir din cap. Nu poti sa ii propui nimic, deoarece acesta vede doar partea negativa a lucrurilor si iti distruge orice elan ai avea. Nu poti sa ii povestesti nimic pentru ca interpreteaza gresit. Mereu se plange ca lucrurile ii merg prost si ca nu are noroc, dar nici nu face nimic pentru a indrepta lucrurile. Spune simplu ca e blestemat si asta e…ce sa ii faci sortii?!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu