Dragoste si Sex Relatii

Relatii interzise

Relatii interziseTindem mereu sa fim atrasi de ceea ce nu putem avea, de riscul de a fi prinsi, de adrenalina oferita de un secret, de o poveste ce iti ofera impresia ca este un basm pe cale sa devina in realitate cand aceasta nu este decat un mar frumos in exterior, dar putred prin interior.

Fericirea, in cele mai multe cazuri, depinde doar de noi, prin alegerile pe care le facem si dupa comportamentul pe care ni-l asumam; insa uneori dam cu piciorul unei fericiri sanatoase si echilibrate doar pentru o ispita de moment ce iti da senzatiile fructului interzis si acea dependenta de risc care nu face decat sa paveze drumul catre un dezastru sigur. Atunci cand iti cladesti fericirea pe spinarea altor persoane, acest zid se va darama luat de valul lacrimilor celor pe care i-ai facut sa sufere.
 
Relatia cu Seful:
de ce ai vrea sa iti strici linistitea si confortul pe care il ai la serviciu doar pentru o aventura cu Boss-ul? Sa fii barfita, intepata cu priviri la orice colt, ignorata si pusa la zid de colegii tai care te vor considera o pipita care incearca sa urce pe scare ierarhica doar prin patul sefului (indiferent cat de isteata si desteapta ai fi, in momentul in care ai cedat sefului toate acestea vor fi sterse din cv-ul tau). 

Relatii la distanta: Anii trec foarte repede, ar fi pacat sa nu te poti bucura de placerea de a fi in bratele iubitului tau, de a crea amintiri si gesturi frumoase doar pentru ca va despart poate tari sau mii de kilometrii. E greu sa mergi la aniversari, la distractii cu prietenii, la nunti, la evenimente si de fiecare data sa dai explicatii cu privire la faptul ca iubitul tau nu te acompaniaza ca e la distanta relatia. Daca e ceva temporar e ok, dar daca se ajunge la ani si relatia nu va mai merge, la un momen dat vei regreta ca ai pierdut ani din viata pentru ceva ce nu mai avea baza necesara de mult.

Relatia cu un barbatul insurat: Un barbat insurat ar trebui sa isi vada de casa lui, de familia lui, de copiii lui nu sa isi piarda timpul prin cersafurile altor persoane, vina aici e jumi/juma si a lui dar si acelei care accepta. El niciodata nu va da divort de nevasta lui pentru a fi cu tine, daca iti promite luna si marea sunt doar vorbe goale pentru a te baga in pat si pentru a trai si el niste fantezii care nu se pot indeplini acasa. Nu alege sa fii carpa lui cu care sterge praful din cand in cand.

Relatia virtuala: Nu poti avea cu adevarat o relatie cu un monitor, sa fim serioase! Da, e o experienta interesanta pentru o scurta perioada, dar de acum chiar sa stai ore si zile intregi doar pe computer imaginandu-ti o relatie virtuala este de a dreptul copilaresc. Ce relatie e asta? Te poti plimba cu unitatea prin parc? Poti saruta un monitor rece imaginandu-ti ca sunt buzele lui senzuale, iar cand va certati va dati delete, va priviti ochi in ochi uitandu-va pe web-cam? De-a dreptul romantic..

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu