Auto-cunoastere Relatii

Toate femeile sunt ale dracului!

Toate femeile sunt ale dracului!Cand femeile ies la o cafea unde subiectul principal sunt barbatii, mereu vor ajunge la aceeasi concluzie universala…."barbatii sunt porci". Fiecare aduce motive pro si contra si incearca sa nu generalizeze, insa, intr-un final, concluzia ramane aceeasi. Putine dintre noi insa ne gandim si la varianta masculina cu privire la femei si a unor situatii ce ii fac sa se simta prost, in inferioritate, nefericiti sau doar folositi si ne considera "ale dracului":
 

"Mergeam impreuna in excursii in Grecia, Irlanda, incercam tot ce era nou si i-am oferit toate bijuteriile pe care le-a poftit si asta nu pentru ca ea le dorea, ci pentru ca eu voiam sa i le ofer, deoarece o iubeam nespus de mult. Insa a venit criza…eu mi-am pierdut     job-ul si, odata cu el, si inima ei" … Daniel, 34 de ani.
 
"Am fost intelegator cu ea, i-am fost alaturi cand i-a murit tatal si am sprijinit-o moral cat am putut mai bine. Nu am ridicat niciodata vocea la ea si nu i-am interzis nimic sa faca din ce poftea. Iar cand am aflat ca m-a inselat, am simtit cum a sters cu inima si respectul meu pe jos" … Cristi, 27 de ani.
 
"Ce-i drept, ne-am facut foarte multe rate, pentru ca ea dorea sa aiba un salon de cosmetica si eu doream sa am propria afacere de constructii. Totul a mers bine o perioada. Avem trei copii frumosi si isteti foc. Nu am avut niciodata relatia perfecta, insa stiu ca a fost si este sufletul meu pereche. Insa, cand au intervenit certurile mai dese din cauza banilor si a datoriilor, ea a preferat sa plece cu unul mai tanar. Acum am ramas cu copiii si cu o noua afacere, am pornit totul iar de la zero. Mi-a distrus sufletul, insa voi supravietui!… Marius, 38 de ani.
 
"Eu eram absolut innebunit dupa ea, insa ea mi-a spus in fata ca sta cu mine doar pentru ca nu vrea sa fie singura si ca baiatul pe care il place este cu altcineva; stiu ca pare o nebunie, dar am acceptat sa raman cu ea si in conditiile astea, pentru ca eram atat de indragostit, incat aveam impresia ca fara ea in viata mea nu pot sa respir. Din pacate, totul s-a sfarsit, celalalt despartindu-se si ea ducandu-se la el. O iubesc in continuare si, desi stiu ca nu e fericita, ma tin cat de departe pot de ea pentru ca m-a folosit", … Catalin, 24 de ani.
 
 
"Nu as putea sa iti zic ce imi place la ea, doar o iubesc si atat. E rea cu mine, ma cicaleste non-stop, e incapatanata si alintata, mereu se razgandeste, mereu cauta sa se certe cu mine, nimic nu ii convine din ce fac si uneori imi vine sa urlu la ea, dar nu o fac…o iubesc si atat",… Adi, 26 de ani.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu