Dragoste si Sex Relatii

Nu mai chinui o inima indragostita!

Nu mai chinui o inima indragostita!Barbatii care stau intr-o relatie, in care sunt alaturi de iubita lor doar din mila sau din frica de a nu fi singuri ori cu altcineva, sunt niste lasi.
           
Barbatul, desi realizeaza ca nu isi mai iubeste partenera, prefera, in loc sa puna punct relatiei, sa o taraie ani de zile, fie pentru ca ii convine situatia, fie ca are niste avantaje banesti, fie din cauza confortului atat material alaturi de ea, cat si a  sigurantei ca ea il iubeste la nebunie, fie din teama de a ramane singur sau ca persoana cu care ar vrea sa fie nu ii impartaseste sentimentele, fie ca nu va depinde de el asa de mult cum depinde actuala.
           
Si, ce sa vezi!!! El e un bun samaritean, vezi Doamne! Se sacrifica pentru relatie si sta alaturi de ea, mai mult impovarandu-i ei inima cu neatentia lui si pernele umplute cu lacrimile ei (pentru ca ea simte ca nu o mai iubeste), doar asa, ca are el sufletul generos. Decat sa faci o femeie sa se simta ca o menajera in propria sa casa, mai bine  las-o in pace!

Dar nu, un astfel de barbat meschin prefera:
–          sa ii spuna ca ii este dor de ea, iar apoi sa sarute pe altcineva;
–          sa ii spuna ca ajunge devreme acasa, iar apoi se razgandeste, spunand ca are o intalnire cu baieti;
–          sa ii spuna ca o iubeste foarte mult pe ea, dar, ce sa vezi, ii place si de alta;
–          ca el vrea sa mai ofere o sansa relatiei, insa nu se implica deloc pentru reusita ei;
–          ca prefera sa te vada din cand in cand, insa nu chiar in fiecare zi;
–          decat sa stai cu ea doar din mila, mai bine da-i pace sa isi traiasca viata;
–          decat sa stai cu ea doar din egoism ca sa nu aiba pe altul, mai bine fa-ti tie un bine, ascunde-te intr-o padure, leaga-te de un copac si prinde muschi;
–          daca tu, ca barbat, te amagesti cu gandul ca mai bine stai cu ea pentru ca stii ca te iubeste cu toata inima ei, insa tu aproape deloc, si ramai pentru ca nu vrei sa o vezi suferind,asta se numeste lasitate.
 
Mai bine da-i drumul si pleaca din viata ei! Ofera-i sansa, prin plecarea ta, sa te uite si sa isi reconstruiasca inima de la zero, ca sa poate iubi din nou! Daca nu ai avut curajul pana acum sa ii oferi libertatea, fii, pentru o clipa, sincer cu tine si reda-i viata inapoi! Cu tine in ea, nu faci decat sa ii prelungesti nefericirea, chinul si tortura zilnica la care ii supui inima, stiindu-te in bratele altei femei!
Si nu cumva sa pastrezi legatura doar pentru ca ai tu remuscari! Nu o suna, nu o ajuta, dispari cu totul din viata ei, taie raul din radacina! Pentru ca, daca nu faci asta, tot ce realizezi este sa ii prelungesti suferinta inutil, oferindu-i sperante ce nu exista.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu