Dragoste si Sex Relatii

Sufletul lui este la mii de km distanta de tine!

Sufletul lui este la mii de km distanta de tine!Nu cunosc relatii care sa mearga in care doar unul ofera totul, iar celalalt nimic. Mai devreme sau mai tarziu, cel care a luat povara intregii relatii va ceda sub presiunea greutatilor.

E usor sa dam sfaturi, pareri. E simplu sa spui lupta pentru voi doi, nu conteaza, inima ta poate iubi pentru amandoi. Nu, nu este adevarat, o inima nu poate iubi pentru doua persoane odata. Iubirea apare tocmai atunci cand sentimentele sunt aceleasi din partea amandurora. Iar daca tu esti prinsa intr-o relatie in care doar tu iubesti, in care doar tu oferi totul (intelegere, rabdare, incredere, respect, iubire), in care doar tu incerci sa aplanezi conflictele imediat, doar pentru a nu va certa sub nici un motiv, toate acestea presupun foarte multa responsabilitate si efort cand vin doar din partea unei singure persoane.
           
Cand realizezi ca duci o lupta de una singura? In momentul cand realizezi ca tu primesti toate loviturile si ca el nu este nici macar o clipa langa tine sa te sprijine, sa te ajute, sa iti zambeasca cand ai nevoie de el, sa fie langa tine cand tu ii ceri asta, sa fie acolo macar pentru a-ti spune o vorba buna. Dar tu te uiti in jur si el este de negasit. Realizezi ca esti singura intr-o relatie in care sunteti doi. Si nu spui nimic si nu reactionezi pentru ca iti este frica de ce vei starni, de consecinta ce parca te pandeste de dupa colt, asteptand doar momentul prielnic sa iti loveasca inima.
           
Vezi sub ochii tai cum relatia ta moare si nu poti face nimic decat sa iubesti in continuare si nu renunti pentru ca ai speranta ca ceva se va schimba, ca el se va schimba, ca te va privi intr-o zi si va realiza ca te iubeste atat de mult, incat nu vrea si nu poate sa te piarda. Si adormi cu aceasta speranta in gand, chiar daca el a adormit deja si bratele lui nu sunt in jurul tau, iar sufletul lui pare ca este la km distanta de tine.
           
Poti lupta pentru doi! Dar pentru cat timp? Cat timp poti oferi relatiei tale pentru a se vindeca, cat timp ii poti oferi lui pentru ca inima sa sa realizeze ca tu esti iubirea vietii lui. Cat timp iti poti oferi tie pentru a lupta?
           
Lucrul cel mai rau pe care ti-l poti face este sa te afunzi intr-o relatie ce deja a murit. E ca si cum ai incerca sa readuci la viata o fiinta ce nu mai are nici un strop de suflu in ea si, desi simti ca sub palmele tale nu mai bate inima, tu nu te poti opri in a reincerca sa reinvii ceva ce deja nu mai este langa tine. Uneori, cea mai grea alegere pe care o poti face, este sa fii sincera cu tine si sa realizezi ca nu va mai leaga nimic si ca relatia voastra a ajuns la un sfarsit. O relatie functioneaza doar daca sunt minim…doi!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu