Dragoste si Sex Relatii

Cum va puteti convinge partenerul sa practice sex protejat?

Cum va puteti convinge partenerul sa practice sex protejat?Nu toti barbatii reusesc sa inteleaga pe deplin utilitatea prezervativului in cadrul sedintelor protejate de sex, ei considerand probabil ca astfel nu vor beneficia de sex de calitate sau pur si simplu lasand contraceptia in grija partenerei dansilor, dar aceasta este o mentalitate gresita, care trebuie si poate fi schimbata cu rabdare si multa "munca de convingere".
 
Nu sunt multe de facut atunci cand doresti sa iti convingi partenerul sa faca apel si dansul la mijloacele specifice de contraceptie (prezervativ), femeile fiind de regula atente la asemenea probleme si informandu-se in detaliu asupra cailor optime atat pentru contraceptie cat si pentru lamurirea partenerului in directia practicarii sexului protejat.
 
1. Primul pas si cel mai important intr-o relatie romantica care se consuma si in dormitor este stabilirea din start a unor reguli simple si clare pentru practicarea sexului, fiind civilizat si chiar chic sa se discute fara pudori astfel de chestiuni, pentru unii parteneri astfel de discutii avand si un puternic efect afrodisiac, adica ducand lucrurile in directia cea buna.
 
2. Prezervativele nu vin din pacate intotdeauna pentru toate marimile si nici nu sunt prea ieftine ca pret, dar un sacrificiu financiar trebuie facut in fiecare luna, facandu-se astfel rezerve suficiente si mizandu-se si pe metoda "calendarului" atunci cand se doresc a se face unele "economii" la acest capitol. Cu putina rabdare si testarea marcilor de prezervative existente pe piata, se pot face alegeri foarte bune, care sa convina de minune ambilor parteneri.
 
3. Alternativ, unele femei nu au deloc probleme in purtarea unui prezervativ feminin pe durata actului sexual, pentru barbati de asemenea fiind o alegere convenabila, dar nu in prea multe astfel de situatii.
 
4. Dragostea genuina compenseaza intotdeauna usoara senzatia de jena care poate acompania folosirea prezervativului, inclusiv pe aceasta cale partenerii putand sa descopere daca se iubesc suficient de mult incat sa fie capabili de astfel de mici "sacrificii" care nu impieteaza totusi foarte mult asupra sexului de calitate.
 
5. Prezervativul poate fi alternat cu alte metode de contraceptie atunci cand se doreste condimentarea usoara a vietii sexuale insa prezervativul este de regula mai sigur si mai sanatos pentru ambii parteneri si de aceea nu ar trebui evitat pentru perioade lungi de vreme.
 
6. Pastrarea unui partener stabil pentru lunga vreme alaturi de tine, permite ambilor parteneri sa se intuiasca in profunzime, in acest mod folosirea prezervativului fiind necesara, dar nu si obligatorie pe toata durata unei luni de zile, iar lucrurile relaxandu-se simtitor apoi din acest punct de vedere.
 
7. Timiditatea sau pudoarea unuia dintre parteneri se pot usor transfera asupra celuilalt partener si, in asemenea situatii, se pot face si greseli regretabile, din acest motiv comunicarea relaxata, la nivelul unor adulti responsabili, putand sa previna accidentele cauzate de lipsa prezervativului sau a altor mijloace de contraceptie.
 
8. Barbatii sunt destul de intelegatori atunci cand vine vorba de contraceptie, doar ignoranta putand sa ii faca sa se comporte iresponsabil. Discutiile mai largi, in cercul de prieteni, pe acest subiect sau discutiile cu un medic cu experienta vor rezolva intotdeauna si o astfel de problema.
 
9. Biserica si prezervativul nu sunt intocmai compatibile, dar multi preoti accepta tacit acest mijloc de contraceptie sau altele, atat timp cat nu se ajunge la conceperea unui bebelus urmata de avort. Pentru femeile crestine nu este deci simplu sa face uz de mijloacele contraceptive fara mustrari de constiinta, dar impartind aceasta "vina" cu partenerul lor lucrurile vor evolua totusi intr-o directie pozitiva.
 
10. In sfarsit, refuzul barbatului de a purta in situatii repetate prezervativul pe durata actului sexual trebuie sanctionat obligatoriu prin refuzul femeii de a mai face sex, iar daca barbatul nu isi ajusteaza comportamentul atunci despartirea este o optiune mult mai viabila decat traiul alaturi de un partener autoritar si care refuza constant compromisul.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu