Dragoste si Sex Relatii

Tipul barbatului care transforma relatia intr-un chin

Tipul barbatului care transforma relatia intr-un chinStim bine, atunci cand cunosti pe cineva care iti place ti se pare perfect, insa nu putem sa ne ascundem defectele prea mult timp. Sunt cateva tipuri de barbati pe care oricat de mult i-ai iubi sau ti-ar placea, defectele lor te scot pur si simplu din minti si nu poti fi fericita in propria relatie asa cum tu meriti.

1.    Ce este al tau este si a lui: Egoistul

Cea mai importanta persoana din viata lui, este chiar El. Nu conteaza ce vrei tu, conteaza ce isi doreste el, ce importanta are ce iti place tie daca el displace acel lucru cu desavarsire. Lucrurile ori merg dupa bunul lui plac, ori deloc. Esti importanta pentru el, insa nu suficient cat sa il faci sa renunte pentru o clipa la nevoile lui in favoarea nevoilor tale.

2.    O femeie, doua, trei in viata lui: Afemeiatul

Un barbat instabil din punct de vedere emotional iti poate aduce multa nefericire si zguduiri in propria viata. Preferi sa iti supui inima la o tortura continua, doar pentru a avea cateva clipe frumoase alaturi de el? Poti sa iubesti si de la distanta avand sufletul linistit si gasind acel nivel de fericire care iti ofera ocazia sa traiesti o viata frumoasa decat sa fii alaturi de cel pe care il iubesti si jumatate din timp sa fii plina de lacrimi, regrete si dezamagire.

3.    Face din orice o tragedie: Teatralul

Nici daca ar fi luptat pentru Oscar nu iar fi iesit mai bine, mereu face o drama din orice situatie indiferent cat este de banala. Scandalul este cat un continent daca ceva nu se desfasoara asa cum doreste el, incepi sa ai impresia ca traiesti alaturi de o "diva" care doar da ordine si tu trebuie sa executi sau sa porti papucei de catifea ca nu cumva sa o deranjezi pe "majestatea sa".

4.    Nu-i nicio graba, nu-i nicio drama: Iresponsabilul

Nu poti sa ai nici o baza in el, nu stie ce e aia promisiune, cu atat mai putin ce inseamna punctualitatea. Mereu vorbiti despre ceva si a doua zi acesta se razgandeste in functie de starea vremii. Nu poti sa stabilesti nimic pentru ca nu stii in ce stare va fi el. Ai vrea ca relatia sa creasca, sa se dezvolte, iar el nu face decat sa te tina in acelasi loc.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu