Dragoste si Sex Relatii

Te-ai indragostit de cineva care deja este intr-o alta relatie

Te-ai indragostit de cineva care deja este intr-o alta relatieIn primul rand, sfatul este sa incerci sa te desprinzi de el si sa iti vezi de viata ta pentru ca, pana la urma rar exista un succes cand iti construiesti fericirea pe spinarea altora. 
 
Si important pentru tine este ca niciodata nu o sa fii fericita simtindu-te a treia roata, alege sa fii iubita de cineva care te iubeste doar pe tine si care nu simte nevoia sa isi imparta inima in zeci de bucati. 
 
Alege sa iti oferi o viata frumoasa cu putine lacrimi, cu multe zambete, o viata in care sa te simti cu adevarat implinita.
 
Lucruri de care trebuie sa fii constienta atunci cand el este prins intr-o alta relatie si nu da semne ca ar vrea ceva serios cu tine:
 
-nu te transforma in a doua iubita oficiala, pentru ca relatia voastra este "neoficiala" si responsabilitatile sunt altele si nu trebuie sa va dati explicatii sau sa aveti prea multe dorinte obisnuite intr-o relatie serioasa.
 
-nu ii oferi totul doar din frica de a nu-l pierde; in primul rand nu poti pierde ceva ce nu ai avut niciodata pentru ca el apartine altcuiva.
 
-nu incerca sa faci lucrurile in asa fel incat sa para ca incerci sa fii mai buna decat cealalalta, mai harnica, mai dulce, mai frumoasa etc.; desi poate ti se pare greu, trebuie sa respecti faptul ca el a fost prima data al ei si s-a indragostit de ea pentru toate calitatile si defectele ei inainte sa te stie pe tine.
 
-cel mai important lucru: nu te minti singura, mai ales, nu il lasa sa iti promita marea cu sarea cand stii prea bine ca sunt doar cuvinte aruncate pentru a te prinde in mrejele sale si sa te manipuleze asa cum doreste el.
 
-daca prezinta situatia ca si cum el ar fi o victima, nu ii permite asta; este o situatie in care el singur a ales sa se arunce, acum va trebuie sa invete sa inoate, nu il lasa sa te traga la fund doar de dragul sacrificiului.
 
-dar cel mai mult ai grija si nu il lasa sa se foloseasca de tine, de emotiile tale, doar pentru a-si regasi linistea in propria relatie sau doar pentru a-si indeplini anumite fantezii.
 
-daca esti prinsa intr-o astfel de situatie ai grija, respecta cu strictete limitele impuse, nu visa si nu iti imagina ca se intampla ceva intre voi ce nu exista in realitate.
 
Pana la urma indiferent de ce alegi depinde doar de tine, insa este important sa iti pui inima la un loc sigur pentru ca ea nu merita sa sufere. Cel mai sigur, nu intra intr-o astfel de situatie daca nu simti ca vei putea face fata emotional. Cel mai indicat este sa ii spui PA! din prima, te-ai scuti de multe dureri de cap, nopti nedormite si scandaluri nedorite.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu