Dragoste si Sex Relatii

Tips-uri pentru a obtine o intalnire

Tips-uri pentru a obtine o intalnireTi-ai dori ca el sa te placa mai mult decat doar ca pe o amica, insa pentru a reusi sunt cateva trucuri pe care el le va observa si ii vor atrage atentia asupra ta, daca le urmezi.

1. Fii tu insati: nu incerca sa pari ceva ce nu esti, este important ca el sa ajunga sa te placa tocmai pentru personalitatea ta si nu pentru cat de bine iti joci rolul in prezenta lui.
2. Fii increzatoare: Uneori pare un lucru imposibil sa ai suficienta incredere in tine, cand esti putin mai timida. Insa cea mai importanta parte a increderii este sa te placi tu pe tine suficient de mult si sa fii constienta ca esti o persoana ce merita atentie.
3. Spune exact ce iti place: Arata-i interesele tale: fie ca iti place sa pictezi, sau sa faci jogging dimineata, fie ca ai o pasiune pentru filmele de comedie sau iti place sa mergi la bowling, este esential sa ii arati diferite lucruri despre care poate o sa descoperiti ca le impartasiti.
4. Afla ce ii place: O buna cale de a deschide o conversatie este sa discuti un lucru care stii ca il pasioneaza si ca ii va face placere sa vorbeasca despre el.
5. Ai grija sa arati superb si sa te simti extraordinar: Unei fete, daca ii place cum arata intr-o anumita zi, cu siguranta si simtul increderii in propria persoana ii va creste pe masura. De aceea, cauta ca in fiecare zi sa arati bine, in plus, niciodata nu stii cand te poti intalni cu el prin surprindere, mai bine sa fii pregatita decat cu garda jos.
6. Fara scene de gelozie: mai ales daca de-abia v-ati imprietenit… sa faci scene de gelozie chiar daca il vezi vorbind cu vreo fosta de-a lui poate fi mult prea mult si chiar il poti indeparta cu usurinta de tine.
7. Cunoaste-i prietenii: cunoscandu-i prietenii poti descoperi mai multe despre el, in plus, daca prietenii lui te accepta in grup, deja ai o bila alba in plus.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu