Dragoste si Sex Relatii

De ce inca te gandesti la “fostul iubit”?

De ce inca te gandesti la "fostul iubit"?Desi au trecut luni de zile de cand v-ati despartit, gandurile tale inca iti sunt bantuite de amintirea lui. Exista posibilitatea ca inca sa fii indragostita de fostul dar si alte motive il pot readuce iar si iar in mintea ta. De ce nu poti lasa trecutul in trecut?
1. Cauti raspunsuri: ce privesc motivele despartirii voastre, poate desi vedeai ca relatia nu mai merge la fel de bine nici pe departe nu te asteptai ca el sa nu lupte pentru voi doi si sa aleaga cea mai usoara portita de scapare.
2. Inca esti nervoasa: tot vrei sa il faci sa se simta ca un nimic pentru durerea ce ti-a produs-o. Dar nu merita sa iti pierzi timpul si nervii, fie sentimente de regret pentru o persoana ce nu a meritat nicio farama din timpul si energia ta.
3. Orgoliul tau este ranit: nimeni nu vrea sa se simta ca si cum nu ar fi suficient de buna pentru persoana iubita sau ca nu putea fi ceea ce isi dorea partenerul sau sa fie. Daca atunci cand s-a terminat relatia ai simtit ca si cum covorul ti-a fost tras brusc de sub picioare si ai luat o tranta de podea de ai intepenit, nu inseamna ca trebuie sa iei asta ca pe o ofensa personala. Nu toate relatiile merg, asta nu inseamna ca nu valorezi mai mult decat o relatie nereusita.
4. Nu esti obisnuita sa pierzi: Daca esti obisnuita sa obtii mai mereu tot ce iti doresti, o despartire brusca poate veni ca un soc. E ca si cum ai pierde controlul asupra unei situatii pe care credeai ca o controlezi excelent. Nu intra in panica, renunta la relatie si lasa lucrurile sa se vindece usor.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu