Dragoste si Sex Relatii

Despartire: cum facem fata situatiei?

Despartire: cum facem fata situatiei?Poti sa fii respinsa si in acelasi timp sa iti pastrezi demnitatea (cel putin pana ajungi acasa). Daca tu esti pusa in situatia sa respingi pe cineva, atunci fa-o corect!

Cum sa te desparti – intr-un mod ok:
nu oferi sperante false, nu promite lucruri pe care stii ca nu le vei putea respecta;
nimanui nu ii place sa fie respins, de aceea incerca sa fii diplomata intr-o astfel de situatie, incearca sa te pui in papucii lui si sa iti inchipui cum ai vrea tu sa fii tratata intr-o astfel de situatie;
incearca sa faci lucrul asta fata in fata, fara mailuri si sms-uri, sunt superficiale, pot oferi ocazia, pentru cel care le citeste, sa interepreteze fiecare cuvant in functie de dorintele lui.

Daca esti tu pusa in situatia in care cineva te respinge:
zambeste-i si mergi mai departe (fara tipete, fara scandal);
daca persoana care vorbeste cu tine o face pe un ton agresiv si nu are niciun fel de respect pentru sentimentele tale, considera-te norocoasa ca ai aflat acum si nu iti mai pierde timpul cu el;
Mentine-ti demnitatea, nu face nicio scena, nu incepe sa plangi, nu incepe sa  vorbesti urat, etc. Poti sa faci toate astea mai tarziu, in propria ta camera, fara ca el sa fie prezent.

Cum faci fata mai tarziu situatiei?
nu iti bate capul cu motivele care au stat la baza despartirii: unul dintre cele mai obisnuite este ca nu simtea acea chimie care l-ar fi facut sa faca orice pentru tine. Asa ca, chiar daca v-ati fi intins cu relatia inca o perioada, la un momendat tot s-ar fi rupt ceva.
nu iti permite sa cazi intr-o depresie sau intr-un comportament obsesiv in ceea ce priveste persoana lui, doar pentru ca nu il poti avea.Sunt atatia baieti pe lumea asta…
pastreaza-te pentru cineva care cu adevarat te va placea si te va iubi pentru adevarata ta valoare.

Dar cel mai important lucru este sa iti oferi timp sa uiti, sa nu mai suferi, sa te vindeci, sa vrei sa mergi mai departe pentru tine.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu