Dragoste si Sex Relatii

Tips-uri pentru a avea o relatie la distanta de succes

Tips-uri pentru a avea o relatie la distanta de succesMajoritatea persoanelor fie nu sunt de acord cu relatiile la distanta, fie le vad ca ceva ce va avea un sfarsit rapid. Dar in ciuda acestor unghiuri nu prea pozitive, sunt unele relatii la distanta care rezista mult mai mult si mai frumos decat relatiile in care persoanele se pot vedea zi de zi. Este doar important sa respecti cateva reguli de aur intr-o astfel de relatie si amandoi parteneri sa fie dornici sa faca relatia sa mearga, in ciuda obstacolelor.

1. Trebuie sa vorbiti la telefon cel putin o data pe zi, nu conteaza daca discutia are 2 ore sau 5 minute, important este sa va auziti vocile si sa va transmiteti ca va pasa unul de altul. Chiar si un sms de noapte buna valoreaza poate mai mult decat o conversatie interminabila in care se vorbeste mult, dar nu se spune nimic.

2. Foloseste-te si de celelalte modalitati de comunicare, mail, messenger, webcam, chiar si scrisori postale.

3. Chiar daca este distanta, asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti escapadele in care sa va vedeti, fie ca e vorba de cateva zile sau cateva saptamani, este esential sa aveti timpul dedicat numai pentru voi doi pe care sa nu il utilizati pentru a va certa, ci pentru a va aproapia si mai mult unul de altul.

4. Respectati faptul ca, desi sunteti impreuna, sunt perioade si momente in care aveti interese separate, fara scene de gelozie si posesivitate, pentru ca intr-o relatie la distanta sunt inutile.

5. Cel mai important este sa fii pregatita moral: nu oricine poate face fata unei relatii la distanta, trebuie sa ai rabdare, sa nu iei lucrurile persoanal, sa fii pregatita ca el sa iasa in oras, sa mearga la evenimente fara tine, pentru ca desi aveti o relatie la distanta asta nu inseamna ca tu si el trebuie sa va inchideti intre patru pereti si nu mai aveti voie sa dati ochii cu lumea. Cat timp va stiti limitele si respectati relatia, totul va fi bine.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu