Dragoste si Sex Relatii

Semnele ce indica faptul ca nu EL este baiatul pentru tine

Semnele ce indica ca nu el este baiatul pentru tine1. Nu te face sa te simti speciala cand ar trebui sa te simti ca cea mai iubita si cea mai frumoasa femeie de pe pamant.

2. Isi aduce cel mai bine aminte de prezenta ta  in viata lui doar cand ar dori sa vada cum arata cearsafurile din dormitor cu trupul tau asezat pe ele.

3. Are un talent deosebit de a vorbi cand mai putin te astepti despre alte femei, fie despre cum le apreciaza sau cat de mult le uraste, indiferent de caz, mintea lui se pare ca este preocupata cu altele decat cu tine.

4. Isi ascunde destul de des telefonul de privirile tale, iar daca vorbeste la telefon isi ia o anumite distanta fata de tine.

5. Cand va certati nu lupta corect, se foloseste de emotiile tale pentru a te manipula si pentru a te face pe tine sa te simti prost, cand el este vinovatul.

6. Te verifica si te cauta pana la sufocare, desi tu nu ai voie sa faci acelasi lucru cu el, ba mai mult, se supara extrem de tare.

7. Interesul lui pentru viata voastra sexuala este aproape inexistent, iar asta inseamna ca fie are o problema medicala, fie isi satisface nevoile in alta parte.

8. Asculta tot ce ii spune mamica lui impotriva ta si tu nu ai niciun cuvant de spus cand vine vorba despre cat ar trebui sa se implice sau nu in viata voastra.

9. Te suna doar cand are nevoie de ceva sau este deprimat si are nevoie de consolare.

10. Cand sunteti in oras cu mai multi prieteni, se uneste cu baietii si uita de prezenta ta acolo.

11. Ar prefera mai mult sa petreaca pana la 3 dimineata alaturi de gasca lui, decat sa vina devreme acasa si sa petreaca timp cu tine.

12. Nu se gandeste la viitorul vostru si cum ati putea sa va faceti traiul mai comod si usor.

13. Este zgarcit cand vine vorba de nevoile tale, dar cu ale lui este extrem de darnic.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu